Webagogo
Image default
Beauty en verzorging

Volg de wimperextensionsopleiding over one-by-one lashes van deze experts in Antwerpen

Als schoonheidsspecialiste is de one-by-one techniek voor lashes een absolute must om onder de knie te hebben. Deze techniek zorgt immers voor een zeer natuurlijk ogend resultaat, dat lange tijd mooi blijft en onschadelijk is. Ben jij schoonheidsspecialiste en ken jij deze techniek nog niet? Dan is het aangeraden om deze bij een professional aan te leren. Een goed voorbeeld van zo’n professional is Treasury in Antwerpen. Bij dit schoonheidssalon volg je de beste wimperextensionsopleiding voor one-by-one lashes in Antwerpen. Wanneer je van hen de trucjes van het vak leert, zal jij je klanten het mooiste resultaat kunnen geven.

Dé specialisten in Antwerpen op gebied van wimperbehandelingen

Bij dit geweldige schoonheidssalon volg je alle schoonheidsbehandelingen die je maar wilt. Zo bieden ze onder meer volgende behandelingen aan:

–        Wimperextensions (volume/one by one)

–        Gelnagels

–        Gellak

–        Pedicure

–        Manicure

–        Nail art

–        Epileren

–        Wimperlifting

–        Wimpers kleuren

–        Haar knippen

–        Haar kleuren

–        Haarextensions

Met andere woorden, je kan bij hen terecht voor een volledige make-over. Maar dat is niet het enige, want ze organiseren ook cursussen voor andere schoonheidsspecialisten. Zo kan je leren om even goed in het vak te worden als zij. Bij hen in Antwerpen volg je bijvoorbeeld de wimperextensionsopleiding over one-by-one lashes, maar ze hebben ook een cursus voor de Russian-volumetechniek. Hun perfectietraining is eveneens een grote aanrader. Kortom, het is echt de moeite waard om eens bij hen langs te gaan.

Ontdek snel alles over deze opleiding

Wil jij je skills als schoonheidsspecialiste perfectioneren door middel van een wimperextensionsopleiding voor one-by-one lashes in Antwerpen? Of wil je gewoon zelf de wimpers op deze manier laten verlengen? Contacteer deze behulpzame dames via de contactinformatie op hun website. Ze zullen je met een glimlach verder helpen en al je vragen beantwoorden. Bekijk ook eens de producten in hun webshop. Deze behoren namelijk tot de absolute top op het gebied van schoonheidsproducten.

https://www.treasury-antwerpen.be/