Webagogo
Image default
Hobby en vrije tijd

Op zoek naar een leuk dagje weg met kinderen? Ontdek dan dit mooie park

Het is niet altijd gemakkelijk een ideale én originele bestemming te vinden voor een dagje weg met kinderen. Gelukkig hoef je bij Vogelpark Avifauna niet te kiezen tussen de dierentuin en de speeltuin. Dit park heeft het namelijk allebei in huis! Bewonder de prachtigste vogels en andere dieren, maar leef je ook vooral uit in de enorme speeltuin. Je kunt er zowel binnen als buiten spelen. Vogelpark Avifauna is daarom ideaal voor een dagje weg met het gezin. Daarnaast is het bezoek ook nog eens leerzaam, omdat je veel over de vogels en andere dieren te weten komt.

Veel beleven tijdens een dagje weg met het gezin

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk zien en doen tijdens je dagje weg met kinderen. Daarvoor biedt Vogelpark Avifauna alle ruimte. In de verschillende gebieden van het park ontdek je de vogels en andere dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Loop door het Madagaskargebied waar bijzondere, karakteristieke vogels wonen. Ook de halfaapjes lopen er vrij rond en komen tijdens je dagje weg met het gezin graag even kennismaken. In de Lori Landing ontmoet je de kleurrijke lori’s. Je kunt ze zelfs eten geven. Vogelpark Avifauna zorgt voor een onvergetelijk dagje uit met kinderen.

Een kaartje kopen voor een dagje weg met kinderen?

Als je je dagje weg met het gezin hebt gepland bij Vogelpark Avifauna, kun je eenvoudig online tickets kopen. Natuurlijk kun je ook terecht bij de kassa van Vogelpark Avifauna. Kijk voor je bezoek even op het dagprogramma. Zo zie je in één oogopslag hoe laat de dieren gevoerd worden. Ook de tijdstippen van de vogeldemonstraties staan in dit overzicht. Vogelpark Avifauna is elke dag van 9.00 tot 18.00 geopend voor een bijzonder dagje weg met het gezin. Je kunt er bovendien gratis parkeren. En wil je tussendoor iets eten of drinken? Dat kan in de diverse restaurants in het park.