Webagogo
Image default
Sport

Koop een fraaie Kettler hometrainer

De Kettler hometrainer bij Hometrainer.nl staat bekend voor de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Veel beginnende thuissporters kiezen voor een Kettler hometrainer omdat ze eenvoudig in gebruik zijn en zeer compact. Op de display van uw hometrainer ziet u onder andere de snelheid, afstand, hartslag, en uw energieverbruik. De meeste Kettler hometrainers zijn makkelijk in gebruik, er zijn hooguit een aantal knoppen om het apparaat mee te bedienen. Bij Hometrainer.nl vindt u een ruim assortiment aan Kettler hometrainers. Al vanaf 337 euro kunt u er een in huis halen.

‘The new kid on the block’: Flow fitness hometrainer

Als u verder wilt kijken dan de Kettler collectie op Hometrainer.nl dan is een Flow fitness hometrainer een goed alternatief. Dit merk werd in 2003 opgericht en heeft sindsdien een enorm assortiment aan fitnessapparaten. De Flow fitness hometrainer is steeds populairder onder de consument omdat het veilige, overzichtelijke, en mooi vormgegeven apparaten zijn. Daarnaast heeft de Flow fitness hometrainer een technisch snufje dat andere merken niet hebben, namelijk een magneetrem. Een normale rem bestaat uit onderdelen die bij gebruik schuren en als gevolg slijten. Met een magneetrem zijn er geen schurende onderdelen en gaat uw Flow fitness hometrainer langer mee zonder dat u delen moet vervangen.

Het assortiment van Hometrainer.nl

Het assortiment van Hometrainer.nl is erg gevarieerd. Het bedrijf verkoopt niet alleen Kettler en Flow fitness maar ook andere topmerken. Het motto van het bedrijf is ‘de beste kwaliteit voor de meest gunstige prijs’. Er zijn tegenwoordig zó veel bedrijven die fitnessapparaten verkopen dat goede merkproducten moeilijk te onderscheiden zijn van goedkope troep. En als u een slechte kwaliteit hometrainer heeft gekocht komt u daar natuurlijk te laat achter. Bij Hometrainer.nl bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitgarantie en staat er een professioneel team voor u klaar voor advies. Daarnaast kunt u uw aankoop maar liefs binnen 100 dagen retourneren en krijgt u een jaar lang gratis service. Wel zo fijn als u een Kettler hometrainer of Flow fitness hometrainer in huis haalt!