Webagogo
Image default
Gezondheid

Oplossing voor donkere vlekken op de donkere huid

Wanneer je vlekken op je huid is dat natuurlijk geen plezier, met name Afrikaanse mannen en vrouwen hebben vaak in hun leven last van huidvlekken. Deze huidvlekken gaan al gauw zwart ogen. Gezien veel van deze personen het niet zo mooi vinden, doen ze er alles aan om ze minder zichtbaar te maken, wij hebben het in dit artikel over alle betaalbare mogelijkheden.

Hoe ontstaan donkere huid vlekken op de huid? Meestal door de zon en natuurlijk ook gewoon het leven, wassen etc., de donkere huid heeft een hele hoop te verduren.

 

Donker pigment is bij Afrikaanse mensen vaak zwart hoe komt dit? Omdat deze mensen al een donkere tot zeer donkere huidskleur hebben is het logisch dat pigment ook tegen zwart aan kan zijn. en zwarte pigmentvlekken veel voorkomen. Gelukkig is er een goede oplossing die voor iedereen te betalen is, namelijk het lichter maken van bijvoorbeeld de Ghanese huid door middel van een huid blekende crème speciaal voor de bruine huidskleur.

Donkere huid bleken wereldwijd? ja het gebeurd in principe wereld wijdt, maar het meeste onder de getinte en donkere mensen. Door heel Afrika in bijna elk land is het bleken van de huid redelijk tot normaal. Daarom is het eenvoudig te bedenken dat er ook vraag is in een multicultureel land als Nederland. Gelukkig zijn de blekende producten in Nederland wel enorm veilig en voldoen ze aan alle eisen om tevens langdurig te kunnen worden gebruik. Wat kan Skinlight voor uw donkere huidskleur betekenen?

Deze veilige donkere huid blekende crème, kan juist de plekjes aangetast door teveel aan pigment op een veilige manier in een rustig tempo lichter maken, het lijkt net of de zones met teveel pigment minder zichtbaar worden en langzaam verdwijnen. Ben je opzoek naar een product om pigmentvlekken en of andere probleem zones aan te pakken, met Skinlight Crème heb je een goed vooruitzicht, binnen enkele weken zijn alle pigment vlekken al zichtbaar minder geworden, dat noemen we een goed resultaat, of niet?

Bestel Skinlight en speciaal geschikt voor de donkere huidskleur

Wanneer je aan de slag gaat met Skinlight dan kun je rekenen op een mooi resultaat. De creme zorgt er voor dat de aanmaak van pigment (melanine) wordt afgeremd. Hierdoor zal je huid bij blootstelling aan zonlicht minder snel pigment aanmaken. Daarnaast zorgt de formule er ook voor dat de donkere vlekken of grotere oppervlakten op de huid verlicht worden. Je kunt ervan uitgaan dat de huid of huidvlekken 1-3 tinten lichter wordt. Een behandeling duurt meestal 6-8 weken waarbij je de creme twee keer per dag aanbrengt. 

Gerelateerde artikelen

Tips voor een betere nachtrust

Add behandeling

Wat is ADD?