Webagogo
Image default
Eten en drinken

Eenvoudig smakelijke Italiaanse wijn bestellen

Al meer dan veertig jaar is Wijnhuis Oktober de meest toonaangevende wijnhandel van Breda. De passie voor wijn zit bij Lennert, Sylvia en Hans in het bloed. Inmiddels zijn zij de derde generatie uit het wijnkopersgeslacht dat de wijnhandel aan de Wilhelminastraat bestiert. Iedere wijnliefhebber is hier welkom om prachtige Italiaanse wijnen te bestellen of te kopen op basis van een doordacht advies gebaseerd uw eigen voorkeuren.

Met persoonlijke aandacht vindt u altijd de juiste wijn

Vrijwel iedere fles verlaat het Wijnhuis op basis van een voortreffelijk advies gebaseerd uw eigen smaakprofiel. Door deze persoonlijke aandacht is proefplezier altijd een garantie wanneer u een Italiaanse wijn gaat bestellen of koopt bij Wijnhuis Oktober. Het assortiment is tevens breed genoeg om iedereen te voorzien van een gepaste wijn voor iedere gelegenheid én portemonnee. Zo is er een heerlijke Anterra Pinot Grigio uit het Duitstalig gebied van Italië die minder dan tien euro kost. Door de combinatie van alpine en mediterrane invloeden is deze Anterra heerlijk fris en dorstlessend. Als u deze Italiaanse wijn wilt bestellen, dan bent u gegarandeerd van een subtiele aperitief met een fruitige afdronk. Daar staat tegenover dat ook de wijnen van de alom bekende Angelo Gaja verkocht worden. Zo is de ‘Rennina’ een elegante, rijke wijn met een mooie structuur, veel diepte en een prachtige balans. Dit geeft het assortiment van Wijnhuis Oktober goed weer: ruime keuze uit verschillende Italiaanse wijnen om te bestellen of kopen.

Ga langs bij een van de gezellige proeverijen en bestel uw favoriete Italiaanse wijn

Een Italiaanse wijn kopen is altijd een zaak van vertrouwen. Om klanten te helpen bij het maken van een passende keuze, worden er met regelmaat gezellige proeverijen georganiseerd bij het Wijnhuis. Buiten de verscheidene themaproeverijen is het ook mogelijk met een eigen groep een proeverij te organiseren. Ga gerust eens langs bij de winkel aan de Wilhelminastraat in Breda om te informeren en te genieten van de professionele kennis bij deze service-gerichte wijnhandelaar.

http://www.wijnhuis-oktober.nl/