Webagogo
Image default
Bedrijven

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Ananta helpen we mensen verder opweg in hun persoonlijke ontwikkeling. Wanneer jij op zoek bent naar jezelf, nieuwe inspiratie in het leven nodig hebt of voor je gevoel een andere weg in wilt slaan kun je deelnemen aan onze trainingen, workshops en andere activiteiten. In het kader van persoonlijke verdieping maakt Ananta gebruik van de oude kennis en wijsheid van het leven. Deze oude kennis vindt zijn oorsprong veelal in het sjamanisme en de natuurvolkeren. Levenservaring had heen veel kennis over het mysterie van het leven verschaft. De kennis werd tot voor kort door mysteriescholen bewaakt. Ananta verzorgt nu ook cursussen en trainingen waarbij deze kennis gebruikt kan worden om jezelf verder te ontplooien.

De weg van Horus

Deze opleiding tot Magiër is een moderne cursus met oude wijsheden voor mannen. Door moderne magiërs en esoterici is getheoriseerd dat magie uit het oude Egypte een voornaamste bron is van hedendaagse magie praktijken en denkwijzen. Wanneer met de oude literatuur bestudeerd, van teksten in Piramides tot het Doden Boek, kan men bijna niet anders vaststellen dat in het oude Egypte gedacht werd dat mensen uiteindelijk in Goden zouden veranderen. Deze Goden bezaten de kracht om de kosmos vorm te geven, een intrinsiek gedeelte van de realiteit dus. Laat je tijdens deze cursus inspireren in jouw pad naar verdere persoonlijke ontwikkeling.

Het pad van Isis

Waar de weg van Horus voor mannen bedoeld is, is het pad van Isis bedoeld voor vrouwen. Deze cursus gaat over het vergroten van bewustzijn. Bewustzijn is namelijk hetzelfde als Licht. Dit Licht wordt door ons meedragen in de innerlijke kern van de mens. Het voedt je energie en je gedachtes. Met deze cursus leer je bewuster te worden en dit licht te versterken. Hierdoor kun jij meer jezelf worden en voel je je vrijer!

Neem contact op

Meer weten? Neem dan contact op. Bezoek dan onze website of bel vrijblijvend naar 035 751 20 30 voor meer informatie.

http://ananta.eu/