Webagogo
Image default
Dienstverlening

Uw trouwe partner voor machines in de bouw

Op maat van uw projecten en bedrijf ontvangt u bij MMB een kwalitatieve service. Ze bouwen graag aan een relatie op lange termijn met hun klanten. Hun streefdoel is om een vruchtbare samenwerking tot stand te brengen tussen het bedrijf en het cliënteel. U kunt hier terecht voor het kopen en huren van machines in de bouw. Tenslotte kunt u hier ook terecht voor een professioneel herstel of onderhoud voor één van uw machines. Waarom rekent u best op deze techniekers voor een onderhoud of herstel? Omdat ze beschikken over een magazijn met meer dan 3500 wisselstukken. Bijgevolg hoeft u niet te wachten op een reparatie en zo ligt uw project niet te lang stil.

Geniet van hun vindingrijkheid en innovatieve bedrijfsgeest

De merken waar ze mee samenwerken zijn Putzmeister en Probst. Ze zijn trots verdeler en staan volledig achter het gamma en werkwijze van deze fabrikanten voor machines in de bouw. Bij deze bedrijven hechten ze belang aan innovatie en vindingrijkheid. Bijgevolg is ook MMB geïnvesteerd in de laatst nieuwe ontwikkelingen in de bouwwereld. Geniet dankzij deze prioriteiten van de nieuwste snufjes. Zo is ergonomisch materiaal een moderne ontwikkeling. Zorg dat uw lichaam niet te zwaar belast wordt tijdens de werken. Zoekt u ergonomisch bouwgereedschap voor uw project? Aarzel niet te lang en schakel deze hoogopgeleide vakmannen in. Ze helpen u graag de juiste keuzes maken aan de hand van uw noden.

Investeer in hun uitmuntende service en kwalitatieve productaanbod

Wenst u meer informatie te ontvangen over het productaanbod of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Geen zorgen, want ook hier staan ze met een glimlach voor klaar. U vindt alle contactgegevens en een korte beschrijving van hun bedrijfsgeest moeiteloos op de website. Aarzel niet en neem contact op met deze kenners op vlak van machines in de bouw.