Webagogo
Image default
Woningen

Verhuisdozen kopen bij Verhuisdozen.store

Waardevolle spullen veilig in pakken 

Waardevolle spullen zijn over het algemeen kwetsbaar. Bezuinigen op verpakkingsmateriaal is daarbij een no-go. Tweedehands verpakkingsmateriaal voldoet in veel gevallen maar is te riskant wanneer het om dure spullen gaat. Vooraf adviseren wij je om deze blog te lezen voor wat tips, maar adviseer zeker ook een expert bij de aankoop van geschikte verhuisdozen. Het zou zonde zijn als je niet goed bent ingelicht tijdens het verhuisdozen bestellen. 

De aller eerste tip die wij je meegeven is een hele handige. Gebruik voor extra bescherming een dubbele tape laag. Vaak hebben verhuisdozen van golfkarton een autolock functie die op zichzelf al mega stevig is. Toch wil je het risico niet lopen bij kostbaarheden en spullen met een sentimentele waarde. Koop daarom een extra rol tape en ga los. Leg voor de verdere voorbereiding van je dozen noppenfolie op de bodem. Deze vangen eventuele schokken op tijdens de rit. 

Ingelijste kunst: Gebruik voor een doek met een lijst speciale fotoboxen die speciaal gemaakt zijn voor schilderijen of foto’s. Deze zijn smal van formaat en geven de lijst weinig bewegingsruimte om beschadigingen te voorkomen. Om de lijst extra te fixeren wikkel je hem in met pakpapier en noppenfolie. Geef je doos vervolgens een label met ‘breekbaar’ zodat de verhuizers zich daarvan bewust zijn.

Sieraden: Bewaar sieraden in een speciale sieradendoos of in een kluis. Zorg dat deze binnen handbereik ligt zodat je deze zelf in en uit kan pakken. 

Elektronische apparaten: Bewaar na de aanschaf van een elektrisch apparaat altijd de doos. Deze door kan namelijk goed van pas komen tijdens een verhuizing. Deze dozen zijn namelijk speciaal gemaakt voor dat type apparaat en beschikken over geschikte piepschuimblokken of uitgesneden karton. 

Antiek meubilair: gebruik voldoende verhuisdekens om je meubilair te beschermen. Wikkel daarnaast noppenfolie met tape om uitstekende armen of poten. Gebruik daarnaast geschikt gereedschap om je meubilair te verplaatsen of demonteer het meubel indien mogelijk. Dergelijke meubels zijn kwetsbaar en het zou zonde zijn als er wat afbreekt. 

https://verhuisdozen.store