Webagogo
Image default
Verbouwen

Vloerwerken en Tegelwerken specialisten

Vloerwerken en Tegelwerken specialisten

Vloerwerken Danny Wouters is een Belgisch familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in badkamers muurtegels, natuursteen, chapewerken, tuinwerken, vloeren, terrassen en opritten. Het familie staat bekend om het doen van totaalprojecten voor zowel binnen als buiten. Door het persoonlijke contact zijn de aangeboden diensten overzichtelijker en goedkoper voor de klant. We bespreken drie van hun aangeboden diensten.

Tegelwerken

Bij het zetten van tegelwerk worden regelmatig fouten gemaakt. Het is secuur werk dat je bij voorkeur door een ervaren tegelzetter kan laten uitvoeren. De werkers van Danny Wouters kennen aal kneepjes van het vak en zorgen ervoor dat tegelwanden waterdicht gemaakt worden voordat de tegels worden geplaatst. Zowel in keuken als badkamers zorgen ze ervoor dat het resultaat van het tegelwerk strak en volledig naar wens zal zijn.

Vloeren

De vloerders van Danny Wouters beheersen alle mogelijke technieken van het vloeren. Geen ondergrond is voor hun een probleem. Ze werken samen met een aantal fabrikanten en zijn hierdoor  op de hoogte van de nieuwste en beste producten voor uw vloer. Alle werkzaamheden die horen bij het vloeren, voert de vloerder zelf uit. Zelfs het chapewerken doen de vloerders zelf. Hierdoor heeft u maar 1 bedrijf nodig voor het totale plaatje.

Chapewerken

Chape is de onderlaag waarop vloeren zoals tegels of parket gemaakt kunnen worden. Het is belangrijk dat de chape op een stevige draagvloer geplaatst wordt. Ook kun je een chape gebruiken om de vloerbelasting op bijvoorbeeld een verwarmingsvloer te verdelen. Het prettig is als een chape uw vloer zo lang mogelijk kan dragen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf dat chapewerken als expertise heeft. Danny Wouters biedt een totaalpakket op het gebied van chapewerken tot de uitvoering van klinker-, vloer- en tegelwerken. Kijk voor meer info over de diensten van Vloer en Tegelwerken Danny Wouters op vloerwerkenwouters.be

https://vloerwerkenwouters.be