Webagogo
Image default
Zakelijk

Vertrouw deze experten voor een verpakkingsproject op maat

Waarom nog langer blijven zoeken naar een verpakkingsproject op maat? Bij MAXPAC in Temse vindt u alles dat u nodig heeft, zoals een machine voor materiaal te verpakken of palletiseren. Deze firma is dan ook al vele jaren een vaste waarde op het vlak van verpakkingsmachines. Ze zorgen ervoor dat uw bedrijf elke dag opnieuw optimaal kan blijven draaien.

Vernieuw uw toestellen

Heeft u een palletiseermachine die aan vernieuwing toe is? Of voldoet één van uw andere toestellen niet langer aan de veiligheidsrichtlijnen? Als onderdeel van hun volledige service bieden ze een revisie en upgrade aan van uw bestaande machines. Deze zogenaamde ‘revamps’ zorgen ervoor dat u opnieuw met een veilig en vernieuwd toestel aan de slag kan. Bij MAXPAC in Temse gaan ze daarnaast ook verder nadenken over eventuele automatisatie van uw verpakkingsproject op maat. Op die manier zal het productieproces van uw bedrijf alleen maar efficiënter gaan.

Volledige kallibratie van uw machines

Elke machine moet voldoen aan verschillende wetten en normen. Als u bij deze specialisten een verpakkingsmachine koopt, bent u altijd zeker dat deze voldoet aan alle wettelijke eisen. Ze maken immers met veel aandacht voor details en veiligheid zelf hun eigen toestellen. Nadat ze het toestel hebben geïnstalleerd in uw bedrijf, komen ze regelmatig controles uitvoeren om ervoor te zorgen dat alles nog volgens de regels is. Zo kan u met een gerust hart gebruik maken van deze professionele machines.

Neem contact op met deze ervaren firma

Heeft u reeds een verpakkingsproject op maat gekocht bij MAXPAC? Dan bieden zij een serviceteam aan dat 24 op 7 voor u klaar staat. Zij lossen elk probleem op en adviseren u verder waar nodig. Neem dus zeker contact met hen op als u interesse heeft in een van hun toestellen of als u gebruik wilt maken van deze uitgebreide service.