Webagogo
Image default
Woningen

Vertrouw op een vastgoedstylist voor kwalitatief werk

Als u op het punt staat om een woning te verkopen, dan wilt u het liefst dat dit zo vlot mogelijk verloopt. U wilt snel geïnteresseerden aantrekken en een bod ontvangen op uw pand. Maar voordat dit aan de orde is, zoekt u wellicht naar een manier om de waarde van uw pand te maximaliseren. Uiteraard is die afhankelijk van de vastgoedmarkt en de vraag van potentiële kopers. Een goede manier om ervoor te zorgen dat mensen aanzienlijke bedragen willen neerleggen voor uw huis, is door het zo net mogelijk te presenteren. Uw interieur speelt hierin een grotere rol dan u denkt. Maar wellicht weet u zelf ook dat een mooi ingerichte ruimte veel meer aanspreekt dan een lege kamer. Schakel daarom de diensten van een vastgoedstylist van IntraStijl in. Deze specialist identificeert meteen de troeven van uw woning en zet alle middelen in om deze in een nieuw daglicht te brengen.

Bepaal zelf welke service u wenst

Als u bij IntraStijl langsgaat om een vastgoedstylist in te schakelen, dan bepaalt u zelf in hoeverre u de touwtjes in handen heeft. U kunt namelijk alles nog zelf bepalen en de vastgoedstylist in een adviserende functie laten werken. Daarnaast zou u ook de volledige inrichting kunnen overlaten aan deze ervaren medewerker. Zo overloopt u samen met deze specialist de verschillende ruimtes en geeft u een beeld van de mogelijkheden. Vervolgens kan de vastgoedstylist gebruikmaken van kartonnen of luxe meubels uit de verhuurdienst van IntraStijl. Zo ziet uw woning er weer levendig uit en zal het veel meer mensen aanspreken.

Vertrouw op deze specialist

Heeft u interesse in de diensten van een vastgoedstylist van IntraStijl? Neem dan zeker contact met hen op en informeer naar de mogelijkheden. Zij vertellen u alles over hun dienstverlening en hoe zij meestal aan het werk gaan. Dankzij hun werk zal de verkoop van uw woonst beduidend beter verlopen. Twijfel daarom zeker niet om een afspraak te maken.

https://www.intrastijl.be/