Webagogo
Image default
Particuliere dienstverlening

Verzorg de inrichting van een lade makkelijk met dit product

We kennen het allemaal wel. Je trekt een lade open in je huis en je treft een grote chaos aan. Zonder een idee te hebben waar je moet beginnen, waad je jezelf een weg door de rommelige lades en kasten. Dat kan heel wat frustraties opleveren en daarbij verlies je er bijzonder veel tijd mee. Toch is er een lade in elk huis waarbij dit niet het geval is. De besteklade in de keuken is wellicht de meest ordelijk georganiseerde lade in het huishouden. Door netjes alles apart te houden kun je snel de tafel opdekken en weet je meteen waar je het allemaal moet opbergen na de afwas. Waarom zou je dat principe niet doortrekken naar alle lades in je huishouden en een ordelijke indeling voorzien voor elk mogelijk voorwerp? Hiervoor beschikt Orgalux over het ultieme product.

Aanschouw de vakverdeler

Hoe kun je de ideale indeling voorzien in je lade? Dat doe je met de vakverdeler van Orgalux. Dit product zorgt ervoor dat er tussenschotten komen in je lade, waarbij je bepaalde producten in hetzelfde vakje steekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vak-indelingen, flessenhouders of kruidenrekken. Het gemak van de besteklade wordt daarmee overgedragen aan alle lades in je huishouden. In de gratis inspiratiegids kun jij ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het assortiment bevat dan ook vele opties, stijlen en kleuren waardoor iedereen een gepaste optie vindt voor zijn/haar lades.

De beste service wacht op jou

Je krijgt een Meubelleven Lang Garantie op alle producten van Orgalux. Dat geldt natuurlijk ook voor de lade indeling of besteklades die je hier kunt verkrijgen. Plaats je bestelling en profiteer van de goede service die je hierbij krijgt. Binnen 30 dagen kun je je product retourneren wanneer je niet tevreden bent. Neem ook zeker contact op met de medewerkers om advies op maat in te winnen.