Webagogo
Image default
Entertainment

Waarom je een PlayStation Plus zou moeten kopen

De PlayStation Plus is de beste service die je kunt krijgen als het gaat om de PS4. Het heeft veel geweldige functies en aanbiedingen die meer waard zijn dan de prijs. De eerste reden is dat je elke maand toegang krijgt tot gratis games. Je hoeft nooit meer een ander spel te kopen. De tweede reden is dat het betere functies heeft, zoals cloudopslag, online multiplayer-mogelijkheden en meer. Een andere geweldige functie is onbeperkte opslag voor je games en DLC’s in cloudopslag. Dit betekent dat je geen dingen meer van de harde schijf van je console hoeft te verwijderen. Dat komt omdat er te veel ruimte nodig is voor andere dingen, zoals films of muziekbestanden.

Je krijgt elke maand een gratis spel

Dit is het beste deel van je lidmaatschap. Elke maand kun je een gratis game of DLC downloaden zonder extra kosten. Het goede nieuws? Als je eenmaal lid bent, kun je alle games die bij je abonnement horen, houden zolang je lid blijft. Dit geldt nog steeds, zelfs als je abonnement afloopt. Dus als je van dit voordeel wilt profiteren, zorg dan dat je PlayStation Plus Essential 12 maanden tegoed hebt.

Het heeft betere eigenschappen

Lid zijn van PlayStation Plus heeft zo zijn voordelen. Je kunt de activiteit van je vrienden op de PS4 zien, zodat je gemakkelijk kunt bijhouden wat ze spelen. Het is handig voor het plannen van multiplayer-sessies met vrienden of het controleren van hun voortgang in games met online multiplayer-modi. Je kunt speeltijd met elkaar delen via internet. Nodig gewoon je vriend uit om samen wat spelletjes te spelen. Voicechat is een andere geweldige functie van PlayStation Plus waarmee spelers via headsets met elkaar kunnen communiceren tijdens het spelen van online games. Deze functie werkt goed om samen te werken tegen andere spelers in competitieve wedstrijden waarbij coördinatie tussen teamgenoten cruciaal is. Voicechat helpt aanvallen beter te coördineren dan berichten heen en weer typen op het scherm ooit zou kunnen doen.

Onbeperkte cloudopslag

De PlayStation Plus-service biedt je cloudopslag. Je kunt je game gegevens opslaan in de cloud en deze openen vanaf elke PlayStation-console. Je kunt tot 100 GB aan games, films, muziek en meer opslaan op je PlayStation Plus-account.

Je kunt online multiplayer spelen

Gamen gaat niet alleen over het maken van de beste games voor één speler aller tijden; het gaat ook over spelen met andere mensen. Sony is al tientallen jaren een pionier op het gebied van online multiplayer-gaming. Als je van dat soort coöperatieve of competitieve ervaring houdt, geeft PlayStation Plus je toegang tot een hele wereld van sociaal gamen.

Gerelateerde artikelen

De leukste escape room van België voor met vrienden, familie of collega’s

Door stretchtenten te huren wordt elke plek gezelliger