Webagogo
Image default
Bedrijven

Waarom kiezen voor Moleskine

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe agenda, notitieboek of weekplanner, Dan bent u bij Moleskine aan het juiste adres. De boekjes die ze bij Moleskine hebben zijn vele malen meer dan alleen gewone notitieboekjes. De boekjes zijn gemaakt van leer en hebben een grote en rijke geschiedenis. Door dat de kaft stevig is het een sterk boekje. Ook heeft het een elastiek waardoor het boekje goed dicht blijft zitten. Er zit een handig lint in, waardoor u onderweg snel uw planner kan pakken om iets te noteren.  

Notitieboek kopen van Moleskine

Wanneer u op zoek bent naar verschillende soorten notitieboekjes zit u bij Moleskine wel goed. Ze hebben voor iedereen wel een bijzonder notitieboekje. Of u nu op zoek bent naar een groot, klein of blanco notitieboekje, alle kleuren en formatenkomen voor bij Moleskine. Ze hebben een zeer ruim assortiment. U kunt ook een bullet journal kopen. Hiermee kunt u zo minimalistisch of creatief te werk gaan als dat u zelf zou willen. U kunt met een bullet journal uw eigen agenda maken, maar tussen door kunt u ook nog notities toevoegen. Wanneer u er behoefte aan heeft kunt u ook andere gedachten kwijt in het bullet journal, denk aan een pagina om uw uitgaven bij te houden. Ook kunt een de pagina’s mooi decoreren met gekleurde pennen of tape. Veel persoonlijker gaat het niet worden.

Moleskine tekenboek kopen

Wanneer u blij wordt van waterverven, tekenen of schetsen, neem dan eens een kijkje in de Moleskine art collection. Hier kunt u een tekenset, watercolour notebook of een tekenboek kopen. U heeft daarbij ook nog eens de keuze uit notitieboeken met lange of korte zijde. Hierbij is het maar net wat u zelf als prettig ervaart. Wanneer u op zoek bent naar het ultieme cadeau voor iemand die van schetsen en tekenen houdt, kijk een naar een complete tekenset. Deze heeft een pocket schetsboek, een puntenslijper, een dop inclusief gum die aan het boek vastgemaakt kan worden en twee mat zwarte tekenpotloden. Bovendien zit er een mooie geschenkverpakking bij om dit cadeau compleet te maken.

Moleskine smart writing set

Wilt u de ultieme ervaring ervaren wanneer het gaat om notities maken? Kijk dan eens naar de Moleskine Ellipse smart writing set. Met de Moleskine smart notebook maakt u notities in het juiste notitieboek. Door de pen+ worden deze notities over gebracht op de app van uw tablet of telefoon. Door de speciale technologie herkend uw smart notebook pen de plek van uw papier in het tablet notitieboek.  Nauwkeuriger gaat het niet meer worden, doordat het nu en op papier staat en op uw telefoon of tablet.

 

En hier stoppen de producten dan ook echt niet.  Er is nog veel meer om een keuze uit te maken. Welke keuze u ook maakt met een product van Moleskine zit u eigenlijk altijd wel goed.  Neem eens een kijkje en bestel het product wat bij u past.