Webagogo
Image default
Aanbiedingen

Wat is Lycamobile?

Wat is Lycamobile?

Lycamobile is een aanbieder van een mobieletelefoonnetwerk met hoofdkantoor in Londen en geregistreerd bij het Companies House in het Verenigd Koninkrijk. Het netwerk van Lycamobile dekt meer dan 95% van de bevolking en biedt dekking in 21 andere landen. 

Het werd in 2006 opgericht door Subaskaran Allirajah, een ondernemer uit Sri Lanka die naar Engeland verhuisde toen hij slechts 17 jaar oud was. In 2011 werd het de grootste MVNO van Europa. Er is aangekondigd dat Lycamobile in de zomer van 2013 4G-connectiviteit voor zijn gebruikers zal lanceren. 

Tot op heden heeft Lycamobile ongeveer 5 miljoen abonnees met een omzet van meer dan 1 miljard euro in het financiële jaar dat eindigde in maart 2013. 

Het beste aan Lycamobile is hun enorme verscheidenheid aan speciale tarieven die nergens anders verkrijgbaar zijn. Ze hebben er een voor elke mogelijke situatie – of je nu je familie thuis wilt bellen of met vrienden moet praten als je op de luchthaven aankomt, er is altijd een tarief voor! Natuurlijk bieden ze ook normale pay-as-you-go tarieven. Je krijgt €20 beltegoed als je online opwaardeert (het werkt niet als je het via de telefoon doet) en 2 maanden gratis! 

Om een recharge Lycamobile op te laden heb je veel opties. U kunt opwaarderen met vouchers in winkels, via de telefoon of online. Geld zal direct worden omgezet in tegoed op uw account wanneer u een voucher koopt in een winkel. Als je ervoor kiest om dit via de telefoon of online te doen, wordt je geld binnen 14 dagen bijgeschreven. En als je tegoed minder dan €10 is, vervalt het pas als je het helemaal opgebruikt hebt, want ze willen niet dat hun klanten meteen zonder tegoed komen te zitten! 

Als u op zoek bent naar een makkelijke manier om naar het buitenland te gaan zonder te veel te betalen, dan is Lycamobile de perfecte oplossing voor u! Omdat Lycamobile een partnerschap heeft met Lebara, bieden ze zeer goedkope tarieven naar bijna elk land in de wereld. Deze zomer lanceert Lycamobile 4G connectiviteit, wat betekent dat u ook kunt genieten van een supersnelle dataverbinding! 

Dus als je op zoek bent naar een makkelijke manier om naar binnen of buitenland te bellen zonder al te veel te betalen, aarzel dan niet en laad je account nu op via lycamobile.nl ! Laat je geliefden weten dat je veilig bent aangekomen door ze van over de hele wereld te bellen, download iets op social media terwijl je op het vliegveld wacht of stuur ze direct foto’s van je vakantie.

In het kort: 

Lycamobile is de mobiele netwerkprovider met dekking in 21 landen en meer dan 5 miljoen abonnees. Je kunt je account opwaarderen met vouchers of online en er zijn speciale tarieven voor elke situatie.

Verdere informatie: Hier vindt u informatie over de huidige speciale aanbiedingen van Lycamobile. Als u wilt weten hoe u een Lyca beltegoed kunt kopen, kijk dan op hun website eu.lycamobile.com. Om uw Lycamobile account op te laden , ga naar lycamobile.be.