Webagogo
Image default
Meubels

Boomstam vergadertafel voor kantoor

Hout is natuurlijk al jaren een populair materiaal voor meubels en vloeren, maar tegenwoordig is zijn dus ook robuuste houten boomstamtafelsals eyecatcher in trek. Een populaire interieurtrend is de boomstamtafel. Deze tafel is gemaakt van één of meerdere stukken boomstam en ziet er daardoor robuust en natuurlijk uit. Maar niet alleen voor thuis zijn deze tafels populair; ook op kantoren als vergadertafels zijn deze een mooie toevoeging.

Houten vergadertafel

Een vergadertafel bepaalt de uitstraling van uw kantoor. Wanneer u nieuwe klanten ontvangt is deze vergadertafel een echte eyecatcher. Door de vorm en afwerking van de tafel kunt u de vergadertafel een unieke uitstraling geven en aanpassen qua functionaliteit. U kunt kiezen voor een ronde tafel, waarin iedereen aan elkaar gelijk is, of een rechthoekige vergadertafel. Daarnaast kunt u zelf kiezen hoe u de randen laat afwerken; kiest u voor strak of juist natuurlijk? Een boomstam vergadertafel is hoe dan ook een aanwinst voor elk kantoor.

Frames voor boomstam vergadertafels

Een houten tafel met stalen frame ziet er industrieel uit en past bij moderne kantoren. Een sierlijke of minimalistische uitvoering van een stalen frame is juist geschikt voor chiquere vergaderzalen. Natuurlijk is een houten frame ook mogelijk. Een voordeel van boomstamtafels is tevens dat er geen draagbalk onder de tafel nodig is, waardoor u de stoelen volledig onder de tafel kunt schuiven.

Vergadertafel op maat

Wil jij een mooie, robuuste boomstam vergadertafel kopen voor uw kantoor of vergadertafel? Dan moet u eerst over een aantal dingen nadenken. Denk na over de beschikbare ruimte en het maximale formaat en bedenk u hoeveel personen moeten kunnen deelnemen aan de tafel. Ook moet u rekening houden met een goede afwerking van het blad, gezien de tafel waarschijnlijk internsief gebruikt gaat worden. Een vergadertafel op maat kunt u laten maken door Exclusive Woods. Zij zullen uw wensen met u doornemen en de perfecte vergadertafel voor uw kantoor maken.

https://www.boomstamtafel.be/vergadertafel