Webagogo
Image default
Meubels

Dutch Design – Stylish with steel

Stalen design tafelpoten van Nordstahl

Tijdloos, duurzaam, stylish with steel. Dit zijn de woorden die Nordstahl typeren. Tegenwoordig wordt het steeds gebruikelijker om een vintage tafelblad te combineren met een nieuwe stalen tafelpoten van Nordstahl. Een nieuwe wax laag op het tafelblad en voilà, een compleet nieuwe tafel.

Verschillende modellen stalen tafelpoten

Hoe leuk is het om exact dezelfde stalen tafelpoten onder de salontafel te hebben als onder de eettafel? Bij Nordstahl is overal aan gedacht. Zo zijn de meeste modellen voor zowel de eettafel als de salontafel beschikbaar. Zo kunt u de perfecte combinatie maken.

Stalen tafelpoten hoeven niet altijd exact in hetzelfde model te zijn, zo kunt u bijvoorbeeld de Square frames voor de salontafel eindeloos combineren met modellen voor de eettafel. Heeft u al wel eens de afweging gemaakt of u voor een standaard of de heavy stalen tafelpoten gaat bijvoorbeeld? Deze afweging wordt gemaakt uit 2 oogpunten

1)     De afmeting van de tafel

2)     Uw wens qua interieurstijl

Advies over stalen tafelpoten

Het verschil welk onderstel er bij u past ligt niet alleen aan de persoonlijke smaak maar is ook geheel afhankelijk van de afmeting van uw tafelblad.

Bent u opzoek naar een nieuw onderstel maar komt u er niet uit welke nou precies geschikt is voor uw afmeting tafelblad? Dan kunt u altijd contact opnemen met Nordstahl. Zij staan graag voor u klaar met voldoende advies en vakkennis.

Matrix leg, Twin U leg, Twist leg. Welk design past bij mij?

Bij het maken van de beslissing welke stalen tafelpoot het best bij u past, is het altijd belangrijk om de verschillende vragen te doorlopen. Zo speelt altijd mee wat de afmeting is van uw losse tafelblad, zowel de lengte als de breedte.

Neem bijvoorbeeld de Twist leg. Deze stalen tafelpoot is geschikt voor bladen tot +/- 300×120. De Twist leg is vervaardigd uit kokers van 8x8cm en weegt ongeveer 35kg. Kiest u voor een slankere poot zoals bijvoorbeeld de Scissor leg? Deze is geschikt voor bladen tot +/- 180×100. De Scissor leg is vervaardigd uit kokers van 4x4cm en weegt ongeveer 6kg.