Webagogo
Image default
Bedrijven

Bruidsmode trends 2021

De bruidsjurk is voor vele vrouwen een van de belangrijkste aspecten van het trouwen. Het kan veel tijd in beslag nemen, daarnaast moet de jurk ook nog op maat gemaakt worden hier gaan ook enkele maanden overheen. Begin daarom vroegtijdig met het opdoen van inspiratie en ga op tijd op zoek naar een bruidsjurk bij meerdere bruidszaken. Sta ook open voor andere jurk stijlen, gefixeerd zijn op een specifieke trouwjurk werkt vaak averechts. De onderstaande opties zijn ook te verkrijgen voor trouwkleden maatje meer.   

Peekaboo korset

Wil je gaan voor een zeer sexy trouwjurk, dan neem zeker eens een kijkje naar de peekaboo korset jurken. Deze jurken zijn een combinatie van een korset gecombineerd met een a-lijn rok. Door de duidelijke constructie van het korset krijg je een extra slanke uitstraling en creëer de ultieme taille. Het is een ideale jurk waarin je goed kan bewegen, door de a-line rok kun je je gemakkelijk voortbewegen en heb je geen last van grote zware rok. Er zijn veel verschillende korset stijlen en kleuren, deze kun je ook combineren met een ander soort rok stijl. Je kan daarnaast ook kiezen om extra decoratie aan te brengen zoals kant, glitter of steentjes.

Vintage mouwen

De trouwtrend die je veel gaat terugzien in 2021, is dat trouwerijen geïnspireerd worden door de jaren 1900. Deze trend zal ook een comeback maken op het gebied van trouwjurken, vele trouwjurken zullen een vintage (afneembare) mouwen hebben. Er zijn verschillende mouwen die hiervoor gekozen worden, bijvoorbeeld een gepofte mouw geïnspireerd door de jaren 80. Prinses Diana was een van de trendsetters toen zij in een bruidsjurk met enorme pofmouwen droeg.

Wil je liever romantische uitstraling dan kun je dit creëren door middel van een laag vallende mouw.

Comfortabele prinses

De prinsessen trouwjurk is nog steeds een van de geliefdste jurken onder de trouwjurken. De specifieke stijl stamt uit de 1800. Echter is dit niet altijd de meest comfortabelste jurk die je kunt kiezen, juist doordat deze jurk vaak veel ruimte in beslag neemt en redelijk zwaar is door de diverse stoffen. Maar in 2021 zal er een nieuw soort stijl ontstaan, een jurk die hetzelfde effect weergeeft als de originele prinsessenjurken. Maar dan gemaakt van lichte stoffen, vastgemaakt aan een vaste kanten top of korset. Het is in feite een Peekaboo korset gecombineerd met een andere stijl rok. Daarnaast zullen de parels, stenen, en glitters plaats moeten maken voor de pailletten. Voor al deze bruidsjurk stijlen is er ook een optie voor trouwjurken maat 40.

https://www.bruidsmodeland.be/unieke-trouwjurken-vanaf-maatje-40/