Webagogo
Image default
Mode en Kleding

Een portemonnee die past bij je stijl

Kies je leren portemonnee zo, dat hij het beste past bij wat je het meest draagt. Draag je pakken, dan voegt een portemonnee met een donkerdere afwerking een element van verfijning toe. Draag je de meeste dagen jeans, ga dan voor een lichtere leren portemonnee.

Niemand kleedt zich het hele jaar door hetzelfde, zeker niet als je in een streek woont waar de vier seizoenen vaak radicale weersveranderingen met zich meebrengen. In de zomer, bijvoorbeeld, kun je het best een slankere portemonnee dragen die ervoor zorgt dat je korte broek en pantalon niet afzakken (als je geen jas draagt die zakken heeft om je portemonnee en andere voorwerpen in op te bergen). En de hele dag op een dikke portefeuille zitten kan een ravage aanrichten aan je onderrug en de uitlijning van je ruggengraat.

RFID technologie beschermt je tegen creditcard- en identiteitsdiefstal. Veel fabrikanten van portemonnees verwerken het nu in hun produktontwerpen. Je betaalt meer voor een portemonnee met RFID, maar het kan je in de toekomst veel geld en ergernis besparen.8.

Er zijn portemonnees voor ieders budget en het is belangrijk om te bepalen hoeveel je wilt uitgeven voor je een portemonnee kiest. Hoewel een hogere prijs niet garant staat voor een betere portemonnee, moet je ook niet goedkoop uit zijn en een portemonnee van duidelijk mindere kwaliteit aanschaffen. Beschouw je portemonnee in plaats daarvan als een langetermijninvestering die vele jaren zal meegaan.

De portemonnee kiezen die bij je past is een uitdaging, gezien alle merken en mogelijkheden die er voor je zijn. We hopen dat onze lijst van de beste portemonnees voor mannen je zal helpen bij je besluitvorming.