Webagogo
Image default
Vakantie

Een goed geregelde taalvakantie

Eenmaal aangekomen in het land, en afhankelijk van je huidige taalniveau, zul je het gevoel moeten hebben dat de school een goed logistiek inzicht heeft in alle onderdelen van je taalvakantie. Vaak moet je de website van een school goed bekijken om te begrijpen hoe goed ze dit doen. De klassieke service voor een taalvakantie houdt in dat je bij aankomst wordt opgewacht, dat je accommodatie en lessen allemaal zijn geboekt, en dat je een scala aan sociale activiteiten en excursies krijgt aangeboden.

De lessen zullen op specifieke tijdstippen overdag plaatsvinden en er zal een sociaal programma zijn om je veel van de culturele hoogtepunten van de stad of het dorp te laten zien. Er is ook de mogelijkheid zijn om andere plaatselijke bewoners en internationale studenten te ontmoeten en met hen te praten.

De belangrijkste vraag is of je taalvakantie samenhangend, verbonden en ‘naadloos’ zal aanvoelen. Dus terwijl je geïnteresseerd moet zijn in de samenstellende delen, is het ook belangrijk om bij de school na te gaan wat de kwaliteit is van hun logistiek, die deze delen aan elkaar lijmt. Dus, waar zullen de ophalers op het vliegveld staan? Weten ze in welke terminal je aankomt en zullen ze wachten als je vlucht vertraagd is? Zal de accommodatieverschaffer je verwachten? Hoe vind je de route tussen de accommodatie en de school? Heb je genoeg tijd om tussen de lessen en sociale activiteiten door te komen?

Als je zeker wil weten dat alles goed is geregeld kun je het beste kiezen voor een taalschool van hoge kwaliteit, zoals Let’s Go Native. Op de website zie je een breed aanbod en zeer positieve verhalen over vorige reizen. Fijne vakantie alvast!

Facebook
Instagram

 

 

https://static.wixstatic.com/media/97ac3b_1d11cf06dd53438dab28c88ac9c26992~mv2.png/v1/fit/w_2500,h_1330,al_c/97ac3b_1d11cf06dd53438dab28c88ac9c26992~mv2.png