Webagogo
Image default
Hobby en vrije tijd

C-Air ballonvaart in Sint-Niklaas

 

Uw ballonvaart ervaring in Sint-Niklaas. Bekijk de omgeving van het Waasland vanuit de lucht. Alle vluchten worden ’s ochtends als ’s avonds gepland, de reden hiervoor is dat de atmosfeer stabiel is.

Ballonvaart cadeaubon 

Wil je een origineel cadeau krijgen of geven? Bied de unieke ervaring van te zweven vanuit een luchtballon. Wij hebben tal van verschillende vliegformules: privé-/ VIP-ballonvlucht, gezinsvlucht, gewone ballonvaart.

Bent u op zoek naar een activiteit voor grote groepen? We kunnen een ballonvaart organiseren voor groepen tot 150 deelnemers. We beschikken over 5 luchtballons met professionele piloten en teams. Aarzel niet om ons een offerte te vragen.

Met een ballonvaart deel je de vlucht met een maximum van een 12 tal passagiers in de mand.

Al onze manden hebben we extra groot laten bouwen om iedereen voldoende ruimte te geven zodat je je op uw gemak voelt en veilig. Het is de ideale optie voor een eerste heteluchtballonvlucht, tegen een scherpe prijs.

Hoe werkt een ballonvlucht

De activiteit staat altijd gepland in de ochtend of in de avond, wij spreken met de passagiers af op de vertrekplaats van de ballonvaart. Van hieruit wordt alles klaargemaakt. Vervolgens hebben de passagiers de mogelijkheid om te helpen tijdens de voorbereiding van de vlucht. Als de ballon opstijgt, vertrekken we voor een ballonvaart van meer dan een uur. De wind is de meester en zal ons traject bepalen. De landing markeert het einde van onze rit. De “volgploeg” komt de ballon en de passagiers vervolgens ophalen. Daarna gaan we allemaal terug naar het opstijgterrein en wordt er een Cava-toast uitgebracht. Om te eindigen ontvangen passagiers uiteindelijk een door de piloot ondertekend certificaat.

Wanneer ballonvaren 

We zijn het hele jaar door actief voor ballonvaarten zowel in de week als in de weekends.
In België is het mogelijk om het hele jaar door te ballonvaren. Vliegen in de winter biedt zelfs een aantal interessante voordelen voor de passagiers: het weer is over het algemeen veel stabieler dan in de zomer, waardoor een langere vlucht mogelijk is. Een luchtballonvaart is zeer weersafhankelijk. Om de vlucht te garanderen, moeten we absoluut zwakke wind en geen regen hebben. In geval van slechte weersomstandigheden kunnen we u een alternatieve data aanbieden.

http://www.cair-ballonvaart.be