Webagogo
Image default
Vakantie

Vastgoed investeren met rendement en zekerheid

 

Vastgoed investeren is een waardevolle belegging in de toekomst. Uiteraard brengt het ook risico’s met zich mee, want wie weet zeker waarin hij of zij écht investeert? En waar staan de huizen die ook in de toekomst een vaste waarde blijven garanderen? Deze komt u voornamelijk tegen op een vakantiepark, waar circa 95% van de vastgoed woningen te vinden is. De mogelijkheden om hier dus uw vermogen te investeren zijn groot, want vakantieparken worden over het algemeen goed onderhouden en u krijgt uitgebreid inzicht in de staat van de woning die u wilt aankopen. Weet u daarbij echter al op welke manier u rendement wilt behalen; door een vast gedeelte over de huurprijs of simpelweg op het vastgoed zelf?

Vastgoed investeren op vakantieparken

Investeren in vastgoed op vakantieparken is door de jaren heen groot onderwerp van gesprek geweest. Het risico zou te groot zijn geweest, zeker tijdens de huizenmarktcrisis. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u echter tegen een vast rendement, en dus een gering risico, investeren in vastgoed naar keuze. De mooiste plekken voor vrienden of familie en u staat ertussen met een investering in een stabiel element. Daarbij nemen de vakanties in eigen land ook nog eens in populariteit toe. Een win-win situatie dus voor u op het moment dat u overgaat op een investering.

Een hoog nettorendement

Wanneer men ergens in investeert, dan is het nettorendement altijd de belangrijkste factor; wat houdt u over onder aan de streep. Uiteraard dient in vakantieparken te worden geïnvesteerd om het vastgoed en de voorzieningen in optimale staat te houden. Door hiervoor te zorgen middels de investering blijven de vakantieparken evenwel interessant voor bezoekers en daarmee voor vastgoed investeringen. U investeert en krijgt rendement op twee mogelijke manieren; als vast rendement (garantie) of als opbrengst van de verhuur. Kies de mooiste vakantiewoningen van Center Parcs Vastgoed en bekijk waar u nu in kunt investeren.      

https://www.centerparcs-vastgoed.be/