Webagogo
Image default
Eten en drinken

Huur een luxe frietmobiel en kies uit drie eetformules

Organiseert u binnenkort een evenement en zoekt u hiervoor nog een geschikte cateraar? Dan is een frietmobiel een goede oplossing. Zowel bij een bedrijfsfeest als een bruiloft of een groot verjaardagsfeest wordt deze frietkar door velen gewaardeerd. Want wie lust er nu geen lekker frietje met een snack? De luxe frietmobiel van Friet & Co huurt u voor een vaste prijs, inclusief ervaren personeel. U krijgt bij deze verhuurder de keuze uit drie verschillende eetformules. Lees verder om de mogelijkheden te ontdekken.

Kiest u voor genieters, fijnproevers of deluxe?

Wanneer u een frietmobiel huurt bij Friet & Co, kiest u uit de volgende drie formules:

  • Genieters: Bij deze variant kunnen uw gasten kiezen uit curryworst, cervela, kaaskroket, bitterballen, bami, viandel en kipcorn.
  • Fijnproevers: Aan deze formule zijn drie extra keuzes toegevoegd, namelijk: garnaalkroket, vegetarische mini-loempia’s en een mexicano.
  • Deluxe: In deze variant zitten geen vegetarische mini-loempia’s, maar wel saté en vlammetjes.

Heerlijke verse frietjes en diverse sauzen zijn uiteraard bij elke formule verkrijgbaar. Wilt u liever zelf een formule samenstellen? Ook dat is mogelijk bij Friet & Co. Neem daarvoor contact op met het personeel en vertel hun uw wensen. Zij zullen vervolgens een juiste prijs voor u opstellen.

U bent verzekerd van kwaliteit

Bij Friet & Co bent u te allen tijde verzekerd van kwaliteit. Dit bedrijf gebruikt namelijk de beste materialen waarmee overheerlijke friet en snacks klaargemaakt kunnen worden. Daarnaast is het personeel dat u bij de wagen huurt vlot, vriendelijk en hygiënisch. Hierdoor heeft Friet & Co een dagelijks groeiend tevreden klantenbestand op kunnen bouwen en zullen u en uw gasten ongetwijfeld ook genieten van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Heeft u interesse? Neem dan contact op via de website van Friet & Co. De medewerkers vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden voor u.

https://friet-co.be/

Gerelateerde artikelen

Gouden Melk Smoothie

Eenvoudig smakelijke Italiaanse wijn bestellen

Brasserie La Pucelle: een uniek restaurant in Bergen op Zoom