Webagogo
Image default
Aanbiedingen

De beste Pokémon Boosters doorheen de jaren

De beste Pokémon Boosters doorheen de jaren

Jaarlijks breidt Pokémon zijn universum uit. We vertellen jou in deze blog meer over welke Boosters doorheen de jaren je zeker aan je verzameling zou moeten toevoegen.

Met Pokeflip ben je zeker van een veilige leverancier van al jouw Pokémon kaarten. Neem na het lezen van deze blog zeker eens een kijkje voor het volledige assortiment.

 

  1. De Pokémon Celebration Booster pakjes uit 2021

Deze collectie kwam uit om het 25-jarig bestaan van Pokémon te vieren. Tijdens het openen van deze Boosters worden de beste herinneringen naar boven gebracht. Elk pakje telt 4 kaarten waarin je al de leukste Pokémon kan vinden van de laatste 25 jaar. 

 

  1. De Pokémon Hidden Fates Booster pakjes uit 2019

Hidden Fates, wel bekend als één van de meest geliefde series van de recentste Pokémon jaren. In deze Booster pakjes vind je Pokémon van de eerste generatie, full-art kaarten, regenboog- en gouden kaarten. Bijkomend met een Shiny Vault subset, ben je zeker dat je in deze Boosters heel wat mooie kaarten kan vinden. 

 

  1. XY Flashfire Booster pakjes uit 2014

Wist je dat in deze set uit 2014 maar liefst 7 verschillende Charizard kaarten kunt krijgen. Verzamelaars die heel graag enkele Charizards aan hun verzameling toevoegen, wagen zich best aan de XY Flashfire Boosters. 

 

  1. De Pokémon Shining Legends Booster pakjes uit 2017

De glimmende kaarten werden in 2001 voor het eerst waargenomen. Voor verzamelaars was dit direct een must om te hebben. Met hun zeer esthetisch uiterlijk zijn ze tot op de dag van vandaag zeer gewild door de Pokémon community. 

Door deze blijvende liefde bracht Pokémon in 2017 de Shining Legends Booster pakjes uit. Glimmende Rayquaza, glimmende Mew en glimmende Arceus zijn enkele van de Legends die je in deze Boosters kan vinden.

 

  1. De Jungle, Fossil en Team Rocket Booster pakjes uit 1996

We verplaatsen ons naar het eerste jaar van Pokémon. Deze authentieke Japanse Booster pakjes brengen heel wat leuke herinneringen met zich mee voor de echte Pokémon fans. Deze kaarten zijn zeer waardevol. Ook al gaan ze al wat langer mee, deze kaarten waren toen al van goed materiaal gemaakt. Een pracht voor het oog zijn deze kaarten. Wist je dat elke Jungle, Fossil en Team Rocket Booster, jou gegarandeerd van een Holo voorziet.

 

  1. De Pokémon Evolutions Booster pakjes uit 2016

Deze Booster pakjes nemen je terug naar het artwork van 1999. Deze set omvat Reverse Holo’s en zowel oude als nieuwe artwork kaarten. Deze set zijn waarde gaat gegarandeerd blijven stijgen. Dit dankzij de originele illustraties van de Base set van Charizard. 

 

Er zijn natuurlijk nog zoveel meer coole Boosters te vinden

In deze blog vertelden we jou over enkele van de coolste Boosters die ooit zijn uitgekomen. Dit zijn echter echte collector items die niet gemakkelijk te vinden zijn. Heb je liever meer recente Boosters, neem hiervoor een kijkje op Pokeflip, zij bieden Booster Boxen aan waar je voordeliger en uitgebreider de Boosters van de laatste Pokémon series kan vinden.

 

https://nl.pokeflip.com/