Webagogo
Image default
Bedrijven

De simpele kracht van vastgoed beleggen

Investeren in vastgoed is iets waar nog maar weinig mensen zich mee bezig houden, maar waarin verrassend stabiel rendement valt te behalen. Denkt u aan beleggen, dan denkt u waarschijnlijk aan het aan- en verkopen van aandelen. Het klopt dat de handel in aandelen de bulk van de transacties op financiële markten inhoudt, maar waar u aandelen vaak in korte tijd aan- en verkoopt, houdt u vastgoed meestal langer vast. Vastgoed beleggen is een zeer geschikte manier om uw vermogen nuttig te gebruiken en stabiel rendement op te strijken.

De solide basis van investeren in vastgoed

Er zijn genoeg redenen om in vastgoed te beleggen en genoeg manieren om met vastgoed geld binnen te halen. De belangrijkste van die manieren is natuurlijk huur. Met huur bent u in staat een passief inkomen bijeen te sprokkelen, als aanvulling op een primair inkomen. Het grote voordeel van zo’n passief inkomen is dat u dit opstrijkt zonder dat u zich echt hoeft in te spannen. Het heeft wel iets weg van slapend rijk worden. Dat klinkt veel beter dan uw geld op uw spaarrekening (waar de rente minimaal, of zelfs negatief, is) te laten verpieteren.

Investeren in vastgoed is ook voor u

Vastgoed beleggen en erin investeren is de gulden middenweg tussen sparen en beleggen. Beleggen kan erg complex zijn. Om te handelen in opties of aandelen, moet u veel verstand van de financiële markten hebben. Gecontroleerd handelen in vastgoed via Center Parcs Vastgoed is veel makkelijker. De vraag naar vastgoed is altijd groot, werpt u maar eens een blik op de woningmarkt. Bij dit bedrijf kunt u investeren in toeristisch vastgoed. De accommodaties bevinden zich door heel Europa.

Succes van vastgoed beleggen

Investeren in vastgoed werpt al jaren vruchten af. Dat komt omdat u in iets tastbaars belegt, dat zijn waarde vast blijft houden, ondanks de veranderingen op de financiële markt. Er zal altijd vraag zijn naar (recreatief) vastgoed, net als naar goud, zelfs in de diepste economische malaise.