Webagogo
Image default
Sport

Olympische gewichten kopen doe je bij deze online fitnessgroothandel

Fitribution is al jaar en dag een betrouwbare partner voor iedereen die gepassioneerd is door een actieve levensstijl. De fitnessgroothandel richt zich zowel op professionele trainers en fitnesscentra, als particuliere (top)sporters. Hun ruime aanbod zorgt ervoor dat iedereen zijn gading vindt, en dit op elk niveau. Olympische gewichten zijn ideaal om aan te kopen voor zowel beginners als professionals. Ze zijn beschikbaar in allerlei formaten en vormen de basis van uw training.

Olympische gewichten als multifunctionele fitnesstool

Gewichten kunnen op twee manieren gebruikt worden. Ofwel kiest u ervoor om de gewichten los te gebruiken. U kunt een buikspieroefening bijvoorbeeld zwaarder maken door een extra gewicht te gebruiken tijdens de oefening. Dit zorgt ervoor dat uw spieren harder moeten werken, waardoor ze zich sneller aanpassen en u sneller spiermassa kweekt. Indien u losse olympische gewichten wenst te kopen, raden we aan om te gaan voor een model met handvaten. De handvaten laten u toe om de gewichten op een ergonomische manier te hanteren en vermijden dat ze uit uw handen glijden. Het tweede soort gewicht is een volle schijf, zonder handvaten. Hoewel deze ook los gebruikt kunnen worden, wordt aangeraden om deze enkel in combinatie met een halterstang te gebruiken. U schuift de gewichten over de halterstang, voorziet ze van een sluiter zodat de gewichten niet weg kunnen en kunt onmiddellijk aan de slag met gewichtheffen.

Vind het toestel dat bij u past

Naast olympische gewichten kunt u nog heel wat andere fitnessaccessoires kopen op de webshop van Fitribution. Denk aan bokshandschoenen, wall mount rigs, dumbbells en rekken om stangen of ander fitnessmateriaal weg te bergen. De groothandel verdeelt uitsluitend producten van topmerken. Zo zijn onder meer de toestellen en materialen van Technogym, Matrix en Panatta vaste waarden in hun assortiment. Naast nieuwe toestellen vindt u er ook tweedehandsversies. Deze zijn vaak afkomstig van voormalige fitnesscentra en zijn van dezelfde uitstekende kwaliteit als de nieuwe toestellen. Buiten hier en daar enkele gebruikssporen, zijn ze zo goed als nieuw, met als grote voordeel dat ze voordeliger zijn voor uw portemonnee!

https://www.fitribution.com/nl/