Webagogo
Image default
Dienstverlening

Deze specialist zorgt voor verhuur van licht en geluid voor uw feest

Waarom zou u een complete installatie aankopen, terwijl u ook beroep kan doen op de verhuur van licht en geluid? Juist! Pro Industries, gevestigd in Turnhout, heeft een oplossing op maat van elke klant die iets te organiseren heeft. De professionele medewerkers hebben al meer dan 30 ervaring met de verhuur van licht en geluid. Bij hen bent u dus zeker dat elke samenwerking vlekkeloos verloopt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in de verhuur van licht en geluid? Wij lichten de aanpak van Pro Industries graag even toe!

Installaties voor elke gelegenheid

Als organisator weet u vast wel dat het juiste lichtspektakel of een professionele muziekinstallatie het verschil kan maken voor uw gasten. De verhuur van licht en geluid is dus geen overbodige luxe! Pro Industries uit Turnhout heeft een ruim aanbod in alles wat met licht en geluid te maken heeft, beschikbaar voor verhuur voor elke klant. Bent u toevallig op zoek naar een lichtstatief, een mengtafel, een set versterkers, een microfoon of projector? Deze specialisten in verhuur van licht en geluid hebben ongetwijfeld datgene wat u zoekt. Het kan altijd gebeuren dat er iets misloopt tijdens uw evenement. Maak u geen zorgen, wanneer u een samenwerking aangaat met dit bedrijf kan u rekenen op 24/7 technische ondersteuning.

Huur materiaal naar keuze

Pro Industries, gevestigd in Turnhout, is niet voor niets dé expert in verhuur van licht en geluid. Neem alvast een kijkje op de website van het bedrijf om het assortiment te ontdekken. Het is geen understatement om te zeggen dat ze echt alles in huis hebben om het licht-en geluidconcept van uw evenement te vervolledigen. Bent u nieuwsgierig naar de opties in verhuur van licht en geluid en zou u graag een offerte ontvangen? U kan de contactgegevens van Pro Industries eenvoudig terugvinden op de website van het bedrijf.    

https://www.proindustries.be/home/