Webagogo
Image default
Beauty en verzorging

Een borstvergroting achter de spier, wat is dat?

Als u liever wat grotere borsten zou willen hebben dan kunt u een borstvergroting ondergaan. Bij een borstvergroting worden implantaten in uw borsten ingebracht om ze groter te maken. Deze ingreep kunt u bijvoorbeeld laten uitvoeren bij de Kliniek Dr. Wim Danau. Er bestaan verschillende behandelmethoden voor een borstvergroting en de borstvergroting achter de spier is daar een van. In dit artikel leggen we in het kort uit wat een borstvergroting achter de spier precies is. 

Wat is een borstvergroting achter de spier?

Bij een borstvergroting achter de spier brengt de arts implantaten in tussen het spierweefsel van uw borst en uw borstkas. Soms moeten de spieren gedeeltelijk een beetje worden losgemaakt van de borstkas om daar ruimte voor te maken. Deze behandelmethode heeft een aantal voordelen, namelijk dat de randen van het implantaat niet zichtbaar zijn. De spieren zorgen ervoor dat het implantaat een beetje wordt strakgetrokken zodat randjes onzichtbaar worden en de borst een mooie natuurlijke vorm krijgt. Er kleven ook wat nadelen aan deze behandelmethode. U kunt meer pijn ondervinden als u herstelt van deze methode. Vanwege de beperkte ruimte tussen de borstkas en de spieren kunnen de implantaten niet heel groot zijn en als u sterk ontwikkelde borstspieren heeft omdat u intensief sport kan deze methode ook afvallen als behandeloptie. 

Is een borstvergroting achter de spier iets voor mij?

Om te bepalen of de borstvergroting achter de spier iets voor u is heeft u bij de Kliniek Dr. Wim Danau altijd eerst een consult met de arts over wat u graag zou willen en wat u verwacht. In datzelfde gesprek zal de arts met u alle mogelijkheden doorlopen en de voordelen, nadelen en de risico’s bespreken. Pas wanneer u beiden tot de conclusie komt dat een borstvergroting achter de spier voor u de beste oplossing is zal deze behandelmethode worden toegepast. 

https://danau.be/