Webagogo
Image default
Beauty en verzorging

Ecologische kleding kopen in Antwerpen

Het is een algemeen gegeven dat fashion tegenwoordig een negatieve bijklank heeft gekregen door het gebruik van milieubelastende stoffen. SOFlien in Essen heeft hiervoor een alternatief in hun winkel en webshop . Zij verkopen ecologische kleding voor vrouwen in Antwerpen. Ze werken met sterke merken die duurzaamheid voorop zetten. Dit in combinatie met het fashiongehalte dat ze toevoegen, zorgt voor collecties van modieuze en ecologische kleding voor dames.

Kleding zonder schuldgevoel

Wanneer je door hun online aanbod scrolt, zal je onmiddellijk merken dat je een stijlvolle garderobe met ecologische kleding kan samenstellen met het aanbod dat zij hebben in Antwerpen. Je look creëren, kan je met duurzame jurken, jumpsuits, rokken en shorts. Ook de collectie broeken is zeer ruim, gaande van jeans tot de chiquere modellen. En ook aan blouses, T-shirts en truien ontbreekt het niet. Je kan zelf jouw totale duurzame outfit samenstellen met deze ecologisch verantwoorde kleding.

Een duurzame garderobe, in de winkel of online

Naast een webshop waar je vanuit jouw zetel in Antwerpen jouw nieuwe, ecologische en duurzame kleding kan bestellen, hebben ze ook een fysieke winkel in Essen waar je deze bio-kleding kan kopen. SOFlien is dé milieubewuste conceptstore voor bewust en eerlijk shoppen. Doordat de kleren een lage milieu-impact hebben en we eerlijke prijzen hanteren voor iedereen kan je genieten van jouw kleding zonder schuldgevoel. Wanneer je besluit hun webshop te bekijken of in hun winkel binnen te stappen, dan zal je ontdekken dat er heel wat eco-merken aangeboden worden. Deze zijn stuk voor stuk secuur uitgekozen door Evelien, de oprichtster van SOFlien.

Ervaar het gevoel van een ecologisch verantwoorde garderobe

Dit bedrijf neemt je graag mee in een wereld van bewust consumeren. Hierbij kan je nog steeds genieten van jouw aankopen en jouw garderobe, maar dan zonder schuldgevoel. Je vermijdt miskopen en je bent bovendien goed bezig voor de planeet. Ervaar zelf mooie mode met een goed gevoel!

https://soflien.com/