Webagogo
Image default
Bedrijven

Een goede bliksembeveiliging met hoogwaardige producten

Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. heeft al ruim 65 jaar ervaring met het ontwerpen, installeren en onderhouden van diverse bliksembeveiligingsinstallaties. Hiervoor gebruikt men hoogwaardige producten. Maar dit is niet het enige. Ook voor aardingssystemen en overspanningsbeveiliging kunt u bij deze specialist terecht. Hiervoor rekenen zij altijd eerlijke en marktconforme prijzen. Of u nu bliksembeveiliging wilt in een nieuwbouwproject, er renovatie nodig is of dat u bliksembeveiliging wilt laten installeren in een bestaande woning of bedrijfspand, u kunt in alle gevallen terecht bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. Ook werken deze experts in de gehele Benelux en Duitsland, waar zij verschillende steunpunten hebben. Handig als u bijvoorbeeld een tweede huis in het buitenland heeft, er meerdere vestigingen van uw bedrijf in het buitenland zijn of wanneer u een vestiging in het buitenland wilt starten.

Een zeer veelzijdige specialist

Al drie generaties lang is Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging en aardingssystemen. Zij geven persoonlijk advies over dergelijke systemen, ontwerpen vervolgens een systeem op maat en ontwikkelen persoonlijke oplossingen waar nodig. Ook zorgen zij uiteraard voor goed onderhoud, zodat u zo lang mogelijk goed beschermd blijft tegen de gevolgen van blikseminslag. Hierbij is goede inspectie van uw bliksemafleider essentieel. Kortom: bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. bent u verzekerd van een professionele aanpak.

Bewezen kwaliteit

De bliksembeveiligingssystemen van Mulhuyzen Bliksembeveiliging B.V. zijn gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit en worden opgebouwd met hoogwaardige producten. U heeft hierbij de keuze uit veel verschillende soorten beveiligingssystemen. Uiteraard voorzien de experts u van gedegen advies. De oplossingen beschikken over diverse kwaliteitsnormen zoals EN ISO 9001, VCA, BRL 1201 en BTR 2004. Ook is de specialist lid van de Uneto-VNI vakgroep Bliksembeveiliging. De ervaren monteurs beschikken over VCA, VCA-VOL, een Digitaal Veiligheidspaspoort en het IPAF certificaat. De engineers en inspecteurs beschikken over TAB en TAO en de monteurs over MABO.