Webagogo
Image default
Winkelen

Bruiloft stress

Mijn zus werd 5 maanden geleden ten huwelijk gevraagd op een hele mooie vakantie. Mijn zus en haar verloofde zijn al 6 jaar samen en nog steeds dolverliefd op elkaar. Echter hadden we het stel nog niet gefeliciteerd of de datum was al bekend. Je raad het al, de bruiloft vond al heel erg snel plaats! Stress was wel het eerste woord wat in mij op kwam.

Shoppen tot we een ons wegen

Mijn zus en zwager hadden een klein budget dus alles moest zelf geregeld worden. Van locatie tot aankleding, van bruidsjurk tot bruidstaart. Gelukkig had ik een rustige periode op werk (ik werk op flexibele basis) dus ik kon veel doen voor het stel. Daarnaast moest ik ook zelf nadenken wat ik en mijn vriend aan moesten. Mijn vriend had sowieso nette schoenen nodig want die waren helaas kapotgegaan, ik moest nog een complete outfit. Ik besloot eerst de dingen voor mijn zus en zwager te regelen voordat ik voor mij en mijn vriend aan de slag zou gaan. 

Tijd te kort

Al heel erg snel werd duidelijk dat er te weinig tijd was maar toch moesten we door tot de grote dag. Inmiddels had ik al voor mijzelf een complete outfit gevonden, nu mijn vriend nog. Al snel vond ik op internet nette schoenen van Floris van Bommel, dit merk verkoopt alleen maar nette schoenen. Toch moest ik de mening van mijn vriend weten, hij moet tenslotte lopen met de schoenen van Floris van Bommel. Gelukkig vindt hij het al snel goed dus ik kon nog even snel een paar bestellen. Dit was inmiddels nog maar 10 dagen voor de grote dag.

Wat een opluchting

De dag was aangebroken, alles was geregeld en alles verliep soepel. De bakker bracht de taart en de bruidsjurk van mijn zus was helemaal goed op maat gemaakt. De grote dag kon beginnen, de stress maakte plaats voor vreugde en tranen van geluk. De dag vond plaats op een hele mooie locatie, het feest was in een hele nette schuur. De drank vloeide rijk en alle gasten hadden het zichtbaar naar hun zin. De aankleding was wit met brons, dat wilde mijn zus graag.
Mijn vriend heeft ook genoten van de grote dag. Hij heeft veel gedanst op zijn nieuwe Floris van Bommel schoenen en had niet eens last van zijn voeten na een vreselijk lange dag. Dat noemt men nog eens kwaliteit schoenen!