Webagogo
Image default
Aanbiedingen

FIFA 19, Release datum, wat is er nieuw?

Doel stukjes bij elkaar wat we waarschijnlijk verwachten van de meest verwachte versie van het voetbalvideospelletje van het jaar
Slechts zeven maanden na de release van FIFA 18 zijn fans al op zoek naar details over het volgende voetbalspel van EA Sports.

Het in Canada gevestigde bedrijf is notoir goed in het houden van hun kaarten dicht bij hun borst als het gaat om informatie over aankomende releases, maar ontwikkelingen door de jaren heen in combinatie met interviews van bedrijfsfunctionarissen kunnen ons een idee geven van wat te verwachten.

Goal heeft alles verzameld wat we hebben gezien tijdens de rondes en zal dit artikel blijven updaten wanneer er nieuwe informatie aan het licht komt.

Dit is wat we tot nu toe weten …

Wanneer wordt FIFA 19 vrijgegeven?
Er was gepraat dat er misschien zelfs geen FIFA 19-release zou zijn, met EA Sports-topman Andrew Wilson, die in een recent interview met Bloomberg zei dat de titel naar een abonnementsservice op Netflix-stijl kon gaan.
De implementatie van zo’n grote onderneming zal echter waarschijnlijk nog een eindje weg zijn en fans moeten in staat zijn om FIFA 19 te downloaden of een fysieke kopie op te halen zoals gebruikelijk dit jaar.

Een officiële releasedatum is nog steeds een tijdje weg, hoewel we meer informatie zouden moeten horen wanneer de game onthuld werd op het E3-evenement in Los Angeles in juni 2018.

Wat we wel kunnen doen, is speculeren, en er is een heel duidelijk patroon geweest rond de releasedata in het verleden zoals beschreven in de onderstaande tabel. Het zou een enorme verrassing zijn als EA Sports zou breken met het patroon van het vrijgeven van de game in hun gebruikelijke venster van eind september / begin oktober.

Titel Releasedatum
FIFA 07 27 september, 2006
FIFA 08 20 september 2007
FIFA 09 3 oktober 2008
FIFA 10 oktober 2, 2009
FIFA 11 1 oktober 2010
FIFA 12 30 september 2011
FIFA 13 20 september 2012
FIFA 14 september 26, 2013
FIFA 15 september 26, 2014
FIFA 16 22 september 2015
FIFA 17 27 september, 2016
FIFA 18 september 29, 2017
Hoeveel kost FIFA 19?
De nieuwe release kost waarschijnlijk ongeveer hetzelfde als FIFA 18, met prijzen vanaf ongeveer £ 49,99 ($ ​​69,99) voor de standaardeditie op alle platforms.

De kosten van speciale edities zullen naar verwachting £ 80-90 ($ 110-125) kosten. Vorig jaar stond de ‘Icon Edition’ gamers toe die £ 89,99 bespotten om de titel drie dagen eerder te spelen dan alle anderen.

Gamers die extra spenderen aan speciale edities krijgen meestal extra FIFA Ultimate Team (FUT) spelerspakketten om hun nieuwe team te ondersteunen in de populaire spelmodus.

Op welke formaten is het beschikbaar?
FIFA 19 is beschikbaar op alle grote platforms: Xbox One, PlayStation 4 en pc.

En na het aanhoudende succes van de Switch, verwacht Nintendo weer actie te zien voor de nieuwe aflevering.

Wat interessant zal zijn om te zien is of EA Sports een andere motor blijft gebruiken op de Switch, waarbij Nintendo-gebruikers de ‘The Journey’-modus hebben gemist vanwege een gebrek aan compatibiliteit.

Bovendien heeft 2017 misschien de laatste releases op de oude genconsoles gemarkeerd. PlayStation 3- en Xbox 360-gebruikers moeten mogelijk een nieuwe machine kopen in 2018 als ze willen genieten van de nieuwe game, hoewel niets wordt bevestigd als de situatie ervoor staat.

Welke functies kunnen we verwachten?
We zullen zeer waarschijnlijk een terugkeer zien van de immens populaire modus The Journey, die voor de derde keer op rij zou verschijnen als deze werd bevestigd. Waarom knoeien met een winnende formule?

Ook populair is FUT, waar spelers echt contant geld kunnen betalen om pakketten te openen die spelers bevatten die bijdragen aan de verbetering van squadrons. Nogmaals, het zou vreemd zijn om van zo’n lucratieve functie af te komen.

Het is nog niet concreet, maar ‘dynamisch weer’ zou eindelijk kunnen verschijnen in FIFA 19. De introductie van steeds veranderende omstandigheden zou het momentum van games kunnen veranderen, waarbij elementen zoals regen en sneeuw spelers waarschijnlijk fouten kunnen laten maken en verwondingen kunnen oppakken. .

Wat mensen echt willen zien, is echter een verbetering van de serverprestaties – zelfs eSports-gamers van New York Red Bull, zoals Mike LaBelle, hebben hun frustraties bekend gemaakt.

Mike LaBelle

@MikeLaBelle
 Ik hoop echt dat EA meer servers bouwt voor de weekendcompetitie # FIFA19

6:25 AM – 29 januari 2018
236
Zie Mike LaBelle’s andere tweets
Info over Twitter-advertenties en privacy
Sinds de release van FIFA 18 hebben de gokcommunity’s grommend dat de servers te onstabiel zijn, waardoor tussentijdse verbroken verbindingen tot gevolg hebben die resulteren in een DNF (did not finish) modifier, die de beloningen van toekomstige matches beïnvloedt.

Blijf op de hoogte voor E3 in juni, wanneer we meer te weten komen over wat EA in petto heeft.

https://www.keysforgames.nl/games/ea-games/fifa-19/