Webagogo
Image default
Dienstverlening

Zakelijke Hulp voor Bedrijfscoaching Als Je Gecoacht Wenst te Worden

Het inhuren van een Business Coaching heeft vele voordelen, we leggen hieronder een aantal uit.

Ook al is bedrijfscoaching één van de snelst groeiende industrieën in de wereld, en is de vraag naar coaching diensten erg hoog, zijn veel bedrijfseigenaars niet zeker wat de voordelen van het inhuren van een Bedrijfscoach zijn voor hun bedrijven.

Het proces van bedrijfscoaching maakt het een perfecte bron voor eigenaars die op zoek zijn naar zakelijke hulp voor hun bedrijven.

Waarom? Omdat een goede Bedrijfscoach je niet alleen zal helpen om sneller je doelen te bereiken, hij of zij zal je ook verantwoordelijk stellen voor het bereiken van de resultaten waarvan je zegt dat je ze wilt.

Dat is het grootste verschil tussen bedrijfscoaching en business consulting. De meeste consultants geven je gewoon een lijst met strategieën of “dingen die je moet doen” om je onderneming te helpen veranderen.

Een goede Bedrijfscoach zal dat doen, maar alleen nadat hij enkele vragen heeft gesteld om de grootste pijnpunten en kansen van een bedrijf te bepalen.

Door de eigenaar te ondervragen en antwoorden van hem te krijgen, zal de coach de eigenaar dan leiden naar zijn of haar eigen “to do” lijstje… en zal de volgende week dat opvolgen om er zeker van te zijn dat die “to do’s” ook echt gedaan zijn. Dit soort verantwoordelijkheidsproces is het belangrijkste in het coaching proces.

Het is ook belangrijk dat de bedrijfseigenaar openstaat voor coaching in gecoacht wil worden, omdat als hij of zij dat niet wil, coaching (of elke soort zakelijke hulp) gedoemd is om te mislukken.

Wat zijn dan zoal de zaken die een Bedrijfscoach kan helpen verbeteren? Hier is een reeks vragen die een coach kan stellen (en die je jezelf kan stellen) over je zaak op dit moment:

1. Heb je een plan waarmee je je zaak dit jaar beter kan laten draaien dan vorig jaar?

2. Weet jij exact wat je wilt dat je zaak voor jou en je familie doet?

3. Weet je wat je bestverkochte product of dienst is?

4. Weet je wat de winstmarge op dat product of die dienst is?

5. Zou je weten hoe je je verkopen moet doen stijgen als je slechts één of twee producten of diensten had? Als je op zoek bent naar zakelijke hulp over hoe je je verkopen kunt laten groeien en meer winst kan maken, kan bedrijfscoaching een goede investering voor jou zijn.

Heb je hulp nodig bij Business Coaching? Neem dan contact met ons: ivpp.nl coaching Amsterdam!

https://www.ivpp.nl/coaching-amsterdam/