Webagogo
Image default
Alarmsysteem

Hoe beveiligt u de speelkamer van uw kind?

Hoe beveiligt u de speelkamer van uw kind?

Elke ouder hecht belang aan het ‘kindveilig’ maken van hun huis om hun kleintjes veilig te houden. Toch schat Safe Kids dat tot 10.000 kinderen per dag met spoed naar de spoedafdeling worden gebracht voor verwondingen die vaak in huizen voorkomen.

Hoe kun je ervoor zorgen dat de speelruimte van je kind echt veilig is?

Bewaakte waarschuwingen

Ramen of deuren in de speelkamer van uw kind kunnen een gevaar vormen.

Een hoog raam kan bijvoorbeeld dodelijk zijn als een kind het opent en eruit valt. Evenzo, als uw speelkamer een deur heeft die naar buiten leidt, kan uw kind het openen en zonder uw medeweten het huis verlaten. Overweeg het toezicht op ramen en deuren met alarmen die klinken wanneer ze worden geopend. U kunt zelfs een alarm installeren met hoorbare waarschuwingen van het bedieningspaneel, die het specifieke ingangs- of exitpunt (bijvoorbeeld voordeur of achterdeur) dat is geactiveerd, aangeeft. Dit is handig als u zich in een ander deel van het huis bevindt en niet snel zelf kunt zien welke ingang of uitgang uw kind heeft gebruikt.

Alarmen werken ook voor speelkamerkasten of kasten waarvan u niet wilt dat uw kind er toegang tot krijgt zonder uw toezicht. Met een hoorbare waarschuwing of melding op uw mobiele apparaat, weet u meteen of een alarm wordt geactiveerd.

Mobiele bewaking

Je bent misschien niet altijd in de kamer met je kind als ze aan het spelen zijn, maar wil nog steeds hun activiteiten in de gaten houden. Door een beveiligingscamera in de speelkamer van uw kind te installeren, kunt u een live videofeed van de speelkamer op uw mobiele apparaat (smartphone, tafel) bekijken terwijl u zich in een andere kamer van het huis of op het werk bevindt. Je kunt niet alleen de video bekijken op je smartphone of tablet, maar de feed kan ook opnieuw worden weergegeven op een tv zodat je deze gemakkelijk kunt bekijken terwijl je ontspant op de bank of andere huishoudelijke taken bijwoont.

Installeer de camera buiten het bereik van uw kind en positioneer hem strategisch om een ​​volledig beeld van de kamer te krijgen.

Nanny Cams

In sommige gevallen kan de speelkamer van uw kind worden gebruikt met een oppas of kinderoppas. Als u niet zeker weet of uw kind in veilige handen is met uw oppas, kunt u heimelijk de veiligheid van uw kind controleren met een oppas. Een nanny-camera is gewoon een bewakingscamera die discreet in de speelkamer is geplaatst.

Deze verborgen camera’s kunnen de afspeeltijd opnemen terwijl u niet thuis bent, zodat u de beelden later kunt bekijken of live kunt inchecken op een mobiel apparaat. Installeer de camera eenvoudig op een onopvallende plaats in uw huis. Zorg ervoor dat u de wetten van uw land over ongeoorloofde video-opnames begrijpt voordat u een nanny-camera installeert.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag