Webagogo
Image default
Hobby en vrije tijd

Laat een zeil op maat maken voor uw toepassing

Zeilmakerij Witte maakt graag voor u een zeil op maat. Van een transparant zeil voor een veranda tot een schuifzeil en van een zeil voor vrachtwagens tot spandoeken, voor deze zeilmakerij is niets te complex. Deze zeilmakerij is al actief sinds 1910 en wordt nog steeds gerund door  de familie Witte. Kiest u voor Zeilmakerij Witte, dan kiest u voor deskundigheid, maatwerk en een betrouwbare partner. Bekijk het portfolio online en laat u inspireren. Aan de hand van de modernste productietechnieken en ambachtelijk werk wordt uw zeil volledig op maat gemaakt.

Een transparant zeil voor uw veranda

Beschikt u over een mooie veranda, maar is deze nog niet voorzien van een goed zeil? Laat een transparant zeil voor uw veranda maken! Hierdoor creëert u schaduw en een plek waar u droog kunt genieten van een goed boek, glas wijn of goed gezelschap. Klinkt goed? Zeilmakerij Witte maakt het zeil voor u op maat. Door voor een transparant zeil voor uw veranda te kiezen, zit u droog én geniet u tegelijkertijd ook van de lichtinval. Oftewel, een ideale combinatie.

Kom langs in de showroom

Voor deskundig advies over een transparant zeil voor uw veranda of een ander zeil op maat bent u van harte welkom in de showroom. De showroom van Zeilmakerij Witte vindt u aan de Nieuwe Bredase Baan in Breda. Hier staat een enthousiast team met passie voor het vak voor u klaar. Heeft u al een zeil op maat laten maken, maar is deze kapot? Ook hiervoor bent u bij Zeilmakerij Witte aan het juiste adres. Of het nu gaat om laswerk, stikwerk een grote of kleine tent, uw tent is hier in goede handen. Daarnaast profiteert u van scherpe prijzen en snelle levertijden. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte en laat een transparant zeil voor uw veranda op maat maken.