Webagogo
Image default
Verbouwen

Ramen voor zelfbouw

Ben je handig? Heb je nood aan nieuwe ramen en wil je niet veel geld uitgeven, maar toch kwaliteit? Dan is zelfbouw ongetwijfeld wat voor jou! Ben je er ondertussen van overtuigd dat zelfbouw wat voor jou is en op zoek naar de beste partner op de markt, dan kom je vanzelf uit bij Raamwinkel.be. Deze specialist in aluminium en pvc ramen speelt immers perfect in op de noden van de zelfbouwer.

Op Raamwinkel.be vind je een ruime collectie ramen om uit te kiezen. Het gaat stuk voor stuk om topmerken tegen een messcherpe prijs. Je kunt deze ramen makkelijk online bestellen. Meesterplaatser.be richt zich in de eerste plaats op de zelfbouwer die zelf aan de slag gaat met zijn ramen. Hiervoor stellen ze alle tools ter beschikking. Er staan heel wat filmpjes online die tonen hoe het moet, er worden workshops & beurzen over zelfbouw georganiseerd en op de website vind je heel wat handige tips.

Kies je voor zelfbouw, dan spaar je heel wat geld uit. Wil je toch de nodige ondersteuning van de vakspecialisten van Raamwinkel.be, dan is dit tegen een kleine meerprijs mogelijk.

Je ramen goed opmeten is belangrijk

Zeker bij zelfbouw start alles met een goede opmeting. Je kunt dit perfect leren, maar voel je je toch nog onzeker, laat dan zeker de mensen van Raamwinkel.be een handje komen helpen. Weet trouwens dat je er als klant van Raamwinkel.be en zelfbouwer niet alleen voor staat. Je kunt steeds beroep doen op de helpdesk moesten er zich problemen voordoen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je niet onmiddellijk weet welke ramen te kiezen voor jouw woning. De specialisten geven je graag online & telefonish advies. Zo kies je als zelfbouwer de perfecte ramen uit tegen fabrieksprijzen. Ja, dat lees je goed. De ramen voor zelfbouw zijn zo’n 50% goedkoper dan bij de collega’s. Met dit budget kun je ongetwijfeld hele leuke dingen doen in je woning.

Voor zowel de beginnende als gevorderde zelfbouwer

In principe pik je je ramen op bij Raamwinkel.be. Is dit niet mogelijk en laat je je ramen liever leveren op de werf zelf, dan kan dit ook. Beschouw de service van Raamwinkel.be als een zelfbouw plus opties. Door zowat alles zelf te doen bespaar je veel, maar wil je toch wat ondersteuning dan is dit tegen een kleine meerprijs mogelijk. Deze webshop is er dus zowel voor de beginner in zelfbouw als de meer gevorderde zelfbouwer. Wie weet ben je er wel echt goed in en kun je ook anderen helpen. Reken maar dat je zo een centje kunt bijverdienen.

https://www.raamwinkel.be/nl