Webagogo
Image default
Vakantie

Alle faciliteiten voor een geslaagde karpervisvakantie

Bent u een visser en zoekt u naar een locatie voor uw karpervisvakantie? U bent van harte welkom bij Recreatiepark De Groote Vliet. Op dit recreatiepark vindt u een groot recreatiemeer dat zeer geschikt is om te vissen. Naast vissen op karpers, kunt u hier vissen op diverse andere soorten zoals snoekbaarzen, witvissen en palingen. In dit recreatiepark vindt u alle faciliteiten die een karpervisvakantie tot een succes maken. Wilt u last-minute nog een visvergunning aanvragen? Dat kan gewoon bij de receptie. Zo kunt u op het laatste moment nog beslissen of u gebruik wilt maken van de visvijver tijdens uw karpervisvakantie.

In dit vakantiehuis zijn honden toegestaan

U wilt graag op vakantie maar wilt uw trouwe viervoeter niet thuis achterlaten. Wanneer u een hond heeft, wilt u deze natuurlijk mee op vakantie kunnen nemen. Bij Recreatiepark De Groote Vliet is dit mogelijk. Wanneer u hier in een vakantiehuis verblijft, kunt u uw hond gezellig meenemen. In een vakantiehuis bij dit recreatiepark zijn honden namelijk toegestaan. U vindt hier zeven verschillende typen vakantiehuizen, allemaal geschikt om uw hond gezellig mee te nemen op vakantie. U verblijft in een prachtige groene omgeving en kunt urenlange wandelingen maken met uw hond. Een ideale omgeving voor een vakantie in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan.

Geniet van de prachtige omgeving

Met faciliteiten als een visvijver, sportveld, receptie en eetcafé heeft u alles om te kunnen genieten van een heerlijke karpervisvakantie. U kunt twee hengels per persoon meenemen, zo kunt u met meerdere hengels tegelijk vissen. Recreatiepark De Groote Vliet is gelegen in een prachtige omgeving waar u urenlange wandelingen kunt maken. En wilt u uw hond meenemen? Geen probleem, in een vakantiehuis bij dit recreatiepark zijn honden toegestaan. Heeft u nog vragen? Voor meer informatie of over het boeken van uw verblijf, neemt u contact op met de medewerkers.