Webagogo
Image default
Kinderen

Online geboortekaartjes laten ontwerpen voor je nieuwe spruit

De geboorte van je kindje is groot nieuws dat je wil delen met al je vrienden, collega’s en familie. In België gebeurt dit traditioneel in de vorm van geboortekaartjes. Zo’n geboortekaartje is de officiële aankondiging van de geboorte en bevat gegevens zoals de geboortedatum, het gewicht en de lengte van je kind. Maar ook de meter en peter worden trots vermeld op het kaartje, net als eventuele oudere broertjes en zusjes. Wil jij de geboorte van je nieuwe spruit ook in stijl aankondigen? Dan kan je online de mooiste geboortekaartjes vinden!

Ontdek het online assortiment geboortekaartjes van deze ontwerpers

Natuurlijk kan je ook geboortekaartjes vinden in babywinkels, maar online vind je een veel groter assortiment. Bovendien heb je er ook de keuze om gepersonaliseerde kaartjes te laten ontwerpen. Dit kan bijvoorbeeld bij Hierbenik. Dit bedrijf specialiseert zich in persoonlijke geboortekaartjes voor elke nieuwe baby in België en Nederland. Online vind je in hun aanbod een brede waaier aan standaardkaartjes in verschillende thema’s, maar de ontwerper van het bedrijf gaat ook graag aan de slag voor unieke kaartjes voor jouw baby. Je kunt daarvoor inspiratie opdoen in het aanbod standaard kaartjes, of gewoon helemaal vanaf het begin starten.

Hoe werkt het?

Wil jij online geboortekaartjes laten ontwerpen door Hierbenik? Goed idee! Zo ben je verzekerd van de mooiste kaartjes die perfect passen bij jouw nieuwe kindje. Het is bovendien zeer eenvoudig om unieke geboortekaartjes te laten ontwerpen. Vraag via e-mail een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Hierbenik. Ben je tevreden? Dan kan je jouw wensen en ideeën voor je kaartjes doorsturen, waarna de ontwerper aan de slag gaat. Je ontvangt vervolgens het eerst design, dat je mag laten aanpassen tot je helemaal tevreden bent. Wanneer je nieuwe spruit geboren is, zorgt Hierbenik vervolgens dat al je naasten het geboortekaartje tijdig ontvangt. Zo hoef je zelf voor niks te zorgen en kan je genieten van je baby.

https://www.hierbenik.be/