Webagogo
Image default
Onderwijs

Passend onderwijsmateriaal voor jouw leerlingen in het basisonderwijs

Kinderen in het basisonderwijs maken in een paar jaar enorme ontwikkelingen door. Het is belangrijk, dat zij deze ontwikkelingen op hun eigen tempo en manier kunnen doormaken. Het juiste onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs is daarbij essentieel. In het aanbod van Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs in veel verschillende vakgebieden en moeilijkheidsgraden. Zij bieden middelen voor leerlingen die meer uitdaging nodig hebben omdat de reguliere opdrachten te eenvoudig zijn, maar natuurlijk ook voor kinderen die juist wat meer ondersteuning en extra oefening kunnen gebruiken, omdat ze met een bepaald vak meer moeite hebben. Denk bijvoorbeeld aan extra werkbladen voor rekenen, lezen en spelling.

Fysieke en digitale leermiddelen voor de onder- en bovenbouw

Bij deze uitgeverij vind je niet alleen traditioneel, fysiek onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs. Er zijn ook digitale middelen beschikbaar. Met deze middelen kunnen kinderen op school en thuis aan de slag gaan. Dat doen zij eenvoudig op de tablet, computer of laptop, gewoon op de bank of aan de eettafel. Als je benieuwd bent naar de boeken van deze uitgeverij, kun je vrijblijvend een proefpakket aanvragen. Dit kan een proefpakket van een bepaalde titel zijn; in dat geval ontvang je alle delen van één serie per post. Als je het pakket wilt houden, betaal je de bijgevoegde factuur. Wanneer het proefpakket toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, kan het binnen acht dagen geretourneerd worden. Het is tevens mogelijk om een persoonlijk proefpakket samen te stellen, dat uit verschillende titels bestaat. Een persoonlijk pakket kan echter niet teruggestuurd worden naar de uitgeverij.

Stel je vragen vandaag nog aan de specialisten van deze uitgeverij

Wil je meer weten over het onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs van Educatieve Uitgeverij Kinheim? Of wil je een uitgebreid proefpakket bestellen, om te ontdekken of de materialen bij jou en je leerlingen passen? Dan neem je contact met dit bedrijf op via hun website. Daar vind je tevens een overzicht van alle vakgebieden en leermiddelen. Het ervaren team van dit bedrijf staat graag voor je klaar en voorziet je van het nodige advies!

https://www.kinheim.be/