Webagogo
Image default
Electronica en Computers

Bespaar als een Pro bij Forza

Net op het moment dat je zou denken dat het niet gekker kan, rijst de inflatie nog verder de pan uit. Daarbij zijn de tijden niet zo gunstig, waardoor je hand op de knip houden even de beste keuze is. Toch gaat het leven door. Je kunt wel besparen op boodschappen, maar zult ze toch nodig hebben. Dit geldt voor heel veel producten. Kun jij bijvoorbeeld nog je smartphone uit je leven denken?

Gemiddeld 4 uur dag!

Gemiddeld besteden we steeds meer tijd aan apps op onze telefoon. Zo bleek uit een onderzoek uit 2021 nog men gemiddeld 4 uur per dag aan apps op de smartphone besteedt. Dit varieert van gesprekken via WhatsApp, tot socializen op Facebook of Instagram. Als je de 4 uur per dag afzet tegen een 40-urige werkweek met 8 uur per dag, is het al snel duidelijk dat we een groot deel van onze vrije tijd op onze smartphone zitten.

Een rib uit je lijf

Ondanks dat de iPhone van Apple de meest geliefde smartphone is, zijn de prijzen van nieuwe Apple devices dat niet. Een bedrag van meer dan 1000 euro ophoesten, kan een flinke rib uit je lijf zijn. Zeker in tijden waarin je wilt besparen is dit een flinke kostenpost. Als je toch een nieuwe iPhone nodig hebt, zou het fijn zijn als het wat goedkoper kan. Toch?

Een betaalbare iPhone

Het klinkt waarschijnlijk al te mooi om waar te zijn: een betaalbare iPhone. En toch is het mogelijk. Het antwoord hierop is een refurbished iPhone kopen. Met refurbished Apple ben je tot wel 60% voordeliger uit dan nieuw. Zo houd je dus eenvoudig de helft van je geld in je eigen zak. Dat is snel bespaard!

Refurbished met Keurmerk

De prijs is dan ook de grootste reden om te kiezen voor refurbished. Het is even goedkoop als tweedehands, maar wordt wél gecontroleerd en waar nodig opgeknapt. Zeker als je kiest voor refurbished Apple van een partij met het Keurmerk Refurbished, ben je verzekerd van een betrouwbare aankoop. Hierdoor heb je de voordelige prijs van een toestel wat een tweede leven krijgt, maar heb je wel zekerheid. Je geniet namelijk ook nog eens van 2 jaar garantie.

Forza Refurbished

Eén van de eerste partijen met Keurmerk Refurbished is Forza. Bij Forza Refurbished vind je het grootste gamma refurbished Apple die jij je maar kunt wensen. Van zowel iPhones als iPads vind je hier zowel recente als oudere modellen. Hierdoor is er altijd een Apple device voor ieder type gebruiker en budget. Op de webshop kun je zowel de iPhone XS refurbished kopen, als een iPhone 13 Mini. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPhone met handzaam 4.7 inch beeldscherm en Touch ID, dan kun je nog steeds de iPhone SE 2020 refurbished kopen van Forza. Kortom, kies refurbished en bespaar als een Pro bij Forza!