Webagogo
Image default
Hobby en vrije tijd

Vlonderplanken zorgen voor een natuurlijke stijl

Met vlonderplanken ontwikkelt u in uw tuin een natuurlijke stijl en warme sfeer. Dit natuurproduct is in allerlei varianten verkrijgbaar en kent een lange levensduur. Tegelijk is een dergelijk type terras goed te onderhouden en ervaart u ongeëvenaard comfort. Vlonderplanken kunnen van verschillende soorten hout worden gemaakt, zoals hardhout, bamboe of Lariks. Met de juiste afwerking kunt u tot zeker 20 jaar genieten van een hoogwaardig terras. Een vlotterterras is modern en sfeervol voor in de huiselijke omgeving. De vlonderplanken zijn geschikt voor particulieren, maar bij Houthandel van Wanrooij komt u deze onderdelen ook tegen voor de industrie of bouw. Het is dus een erg veelzijdig product.

De dikte van ieder type vlonderplank

De dikte van dit product is essentieel voor de toepassing. Een dakterras heeft bijvoorbeeld al een stevige ondergrond, waardoor de dikte van de plank gering kan zijn. Een aanlegsteiger achter een huis beschikt echter niet over die stevige ondergrond, waardoor een dikkere, robuuste houtsoort de beste optie is. Bent u al bekend met de vernieuwde robuuste hardhout panelen? Deze hebben een dikte tot wel 5 of 6 centimeter, waardoor de kwaliteit standvastig is. Naaldhout varianten als grenen of vurenhout, zijn iets minder duurzaam, maar geven wel de bekende natuurlijke uitstraling. Het zijn aantoonbaar donkere tinten voor een sfeervolle look.

De installatie van een vlonderterras

Losse planken optimaal met elkaar verbinden is niet eenvoudig. Maak daarom altijd gebruik van de hoogste kwaliteit in bevestigingsmaterialen en eventueel de expertise van een professioneel bedrijf, want zo verzekert u zichzelf van een optimale realisatie waar u tot in de lengte der jaren van geniet. Gaat u voor ruim behandeld hout of kiest u voor onbehandeld? Onbehandeld hout heeft een kortere levensduur, maar wel een prachtige uitstraling met duidelijke nerven. Waar u ook voor kiest en voor welke toepassing dan ook, particulier of voor de bouw, dit product staat voor kwaliteit en duurzaamheid en kunt u bij Houthandel van Wanrooij aanschaffen.

http://www.houthandelvanwanrooij.nl/index.php