Webagogo
Image default
Woning en Tuin

Waarom een droogloopmat op maat kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe droogloopmat als finishing touch voor de entree van je huis? Een droogloopmat op maat zorgt ervoor dat vuil en stof horen waar het blijft: buiten. En niet op jouw laminaat of vloerbedekking. Beter nog als jouw droogloopmat op maat is gemaakt.

Zo loop je nooit meer per ongeluk troep je huis binnen. En dat geldt ook voor huisdieren, kinderen en bezoek. Ze vegen allemaal netjes automatisch hun voeten aan jouw droogloopmat op maat. De mat is gemaakt van stevige kunststof vezels die niet gaan rotten of stinken, en hun werk maanden achter elkaar doen. Opdat je de deurmat op maat kan laten maken, past die perfect in je hal en heeft hij een grote opnamecapaciteit.

Een droogloopmat op maat is het visitekaartje van je huis
De droogloopmat is niet bepaald het belangrijkste onderdeel van je huis, dat geven we meteen toe! Maar het is wel het eerste dat je ziet van jouw huis. Op het moment dat de deur open is, word je al verwelkomd door de mat. Jouw bezoek krijgt meteen een bepaalde indruk van de bewoner als ze je mat zien. En een mooie mat in jouw favoriete kleur is ook een fijne thuiskomer als je laat terugkomt van een drukke werkdag. Waarom zou je dan niet kiezen voor de beste en stevigste droogloopmat op maat die je online kunt uitkiezen? En dan liefst eentje die precies even breed is als de deuropening natuurlijk. Dat zorgt voor een mooi, symmetrisch geheel en maakt dat de ingang van je huis direct in balans is.

Wat doet een droogloopmat op maat?
Een droogloopmat op maat is gemaakt van sterk absorberend materiaal. Als iemand over de map loopt bij binnenkomst, blijft het water en het vuil van de straat in de mat achter. Ook zonder dat je met al je kracht je voeten veegt. En dat komt er pas weer uit als je de mat reinigt. Zo voorkom je dat smerigheid van buiten je wooncomfort aantast. Dat geldt voor vocht dat je parket aantast, en modder dat je vloerbedekking of tapijtjes vies maakt. En ook voor echte narigheid, zoals gemorste olie, hondenpoep of andere ongezonde rommel. Een droogloopmat op maat vangt het allemaal op en zorgt dat jouw woonruimte vrij blijft van vocht en vuil.

https://www.deurmatdirect.nl/droogloopmat