Webagogo
Image default
Beauty en verzorging

Wilt u nagelstyliste worden? Volg dan een opleiding bij een erkende nagelstudio

Als u helemaal weg bent van nagelstyling en ervan droomt om er uw beroep van te maken, dan kunt u een opleiding tot nagelstyliste volgen. Maar wat houdt dat precies in? U heeft allereerst een behoorlijke dosis creativiteit nodig als u nagelstyliste wilt worden. Daarnaast moet u ook de nodige kennis opdoen over het verzorgen van nagels. Om op de juiste wijze nagels te kunnen verzorgen en verfraaien, kunt u beginnen met een opleiding te volgen bij een erkende nagelstudio of nagelstylist. Wanneer u nagelstyliste wilt worden, kunt u in Vlaanderen terecht voor een opleiding bij de nagelstudio Tres Sjiek. Bij deze nagelstudio kunt u kiezen uit een aantal opleidingen waarmee u een goede basis legt voor uw carrière als nagelstyliste.

De werkzaamheden die u gaat doen als u nagelstyliste wilt worden

Bij het werk van een nagelstyliste denkt u natuurlijk als eerste aan prachtig gemanicuurde en gelakte nagels. Ook is een nagelstyliste bedreven in het aanbrengen van acrylnagels. Het oefenen met het aanbrengen van acrylnagels komt bijvoorbeeld ook aan de orde tijdens de opleiding. Nagelverzorging vormt ook een groot deel van de werkzaamheden, en u kunt dan naast een manicure denken aan het verzorgen van zwakke nagels of mensen helpen die graag zouden willen stoppen met nagelbijten. Om dit goed te kunnen doen, heeft u ook wat theoretische kennis nodig over de verzorging van nagels. Een goede start is te beginnen met de opleiding tot Basis Manicurist als u nagelstyliste wilt worden.

Realiseer uw droom en boek nu een opleiding tot nagelstyliste

Als het uw droom is om nagelstyliste te worden, zet dan vandaag nog de eerste stap en boek een opleiding. Kijk op de website van Tres Sjiek naar de mogelijkheden en de diverse producten en starterspakketten die u nodig heeft om de opleiding te kunnen volgen. Want met de opleiding tot nagelstylist legt u het fundament voor uw droom om nagelstylist te worden.