Webagogo
Image default
Woning en Tuin

Woonhuis beveiliging met veiligheidscilinders

Om je woonhuis te beveiligen maar dan gebruik van hoogwaardige veiligheidscilinders en verklein de kans op een inbraak in huis. Ook is het mogelijk om een sleutel voor je gehele huis te hebben. Op deze manier kun je alle deursloten en openmaken en dat is wel erg makkelijk. Kijk bij de aanschaf van een veiligheidscilinder naar de code. Wanneer deze voorzien is van drie sterren wordt er een certificaat meegeleverd en zorg je ervoor dat andere personen je sleutel niet kunnen laten namaken.

Plaatsen van een veiligheidscilinder

Een goed beveiligde deur is niet compleet zonder het plaatsen van een veiligheidscilinder. Het plaatsen van een veiligheidscilinder is niet heel ingewikkeld. Wel is het belangrijk om vooraf goed de steekmaat en doornmaat op te meten. De steekmaat kun je opmeten door de afstand tussen het hart van het cilindergat en krukgat te meten. En de doornmaat kun bereken door de afstand tussen de voorkant van de voorplaat tot het hart van het kruk- en of slotgat te meten.

Bescherming tegen inbraakmethodes

Wanneer de veiligheidscilinder voorzien is van een certificaat en keurmerk biedt deze de optimale beveiliging tegen verschillende inbraakmethodes. Zo zijn de veiligheidscilinders voorzien van een kerntrekbeveiliging waardoor het niet zal lukken om in te breken met de methode kerntrekken. Tevens zijn deze voorzien van een gevarenfunctie wat inhoudt dat je de deur ook kunt openen als er aan de andere kant een sleutel in het slot is geplaatst. Het is ook niet mogelijk dat je sleutels je gekopieerd kunnen worden dankzij het bijgeleverde certificaat.