Webagogo
Image default
Auto's en Motoren

Het leasen van een Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter lease staat al een aantal jaren hoog genoteerd als het gaat om populaire leaseauto’s voor ondernemers in Nederland. Dat komt niet in de laatste plaats omdat de Sprinter een enorme laadruimte heeft en dus voor veel bedrijven een ideaal middel is om goederen, materialen en personen te vervoeren. Maar daarnaast heeft de bestelbus van Mercedes natuurlijk ook nog een aantal andere aantrekkelijke kenmerken waardoor veel ondernemers worden aangetrokken tot deze auto. Hij geeft bijvoorbeeld veel waar voor zijn geld. De prestaties van de Sprinter zijn immers meer dan naar behoren in zijn klasse.

Zakelijk auto leasen 

Een lease auto zakelijk bekijken betekent voor veel mensen een auto van de zaak kiezen die je privé gebruikt. Dit is echter niet de manier waarop een ondernemer naar leasen kijkt. Voor een ondernemer is het vooral van belang welke doelen bereikt kunnen worden met het voertuig. Ondernemen draait er immers om dat er zo veel als mogelijk succes geboekt wordt op zakelijk gebied. Een auto is daarin eerder een middel dan een doel. Het gaat dus niet om mooie auto’s maar vooral om praktische auto’s. Om die reden is de Sprinter, die volledig aangepast kan worden aan wensen van de ondernemer, zo populair.

Is leasen beter dan kopen?

Wanneer het wagenpark van een bedrijf moet worden uitgebreid, dan zal er een keuze gemaakt moeten worden tussen leasen of kopen. Veel ondernemers laten hun keuze dan vallen op leasen. Dit komt omdat er een aantal fikse voordelen aan zitten. Zo heb je als ondernemer niet direct het hele aankoopbedrag nodig. Je betaalt immers in maandelijkse termijnen. Bovendien zijn alle kosten die je maakt direct inzichtelijk. Alles zit namelijk in het leasebedrag opgenomen. Zowel kosten voor onderhoud, als belasting, als afschrijving. Dit maakt het interessant voor ondernemers om te leasen op de zaak. Zeker wanneer het om bedrijfsauto’s gaat.

https://www.autoleasecentrale.nl/