Webagogo
Image default
Auto's en Motoren

Kever onderdelen

Wie zijn wij

Al zo’n dertig jaar is Paruzzi het adres voor kever onderdelen, onze experts houden zich bezig met het ombouwen van kevers. Er is een uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte onderdelen, deze gebruiken wij zelf maar bieden we ook te koop aan. Veel gevraagde onderdelen zoals een versnellingsbak, een oliekoeler, een schuifdak zwengel en een bodemplaat worden bij ons eerst zorgvuldig nagekeken, schoongemaakt en eventueel bijgesteld.

Onze site

Heb je gevonden wat je zocht, maar heb je hulp nodig bij de montage? Je kan altijd op Paruzzi rekenen, voor alle exemplaren die we in de loop van de tijd hebben verzameld staat een gratis Kever handleiding  als pdf op onze site. Onze site is opgebouwd in groepen en subgroepen. Een hoofdgroep is bijvoorbeeld ‘remmen, velgen’ en een subgroep daarvan is bijvoorbeeld ‘velgen, accessoires’. Klik je op een van deze subgroepen krijg je een compleet overzicht van alle producten uit deze groep. Hier staat natuurlijk een korte omschrijving, het merk, het originele nummer en de prijs vermeld. Natuurlijk kan je hiervandaan gelijk een bestelling plaatsen.

Wij hanteren schappelijke verzendkosten en als je voor 15.00 besteld is je bestelling morgen al in huis. Stel dat je te maken hebt met technische problemen of wil je de specificaties van je motor weten? Tips staan 24/7 online en als je er nog niet helemaal uitkomt kunt u ons altijd even bellen op 31 (0)0113 503555.

https://www.paruzzi.com/nl/