Webagogo
Image default
Eten en drinken

Brasserie in Geel met gezellige sfeer

De ongedwongen en aangename sfeer die je in Bistro Louisa vindt, is echt uniek. In deze brasserie in Geel stellen ze jou voorop, zodat je de best mogelijke ervaring kan beleven. Het team heeft een zeer gezellige ruimte ontworpen waar je altijd wel een plekje vindt om je rustig te zetten voor een drankje en hapje. Daar hebben ze dan ook een heel assortiment van klaarstaan voor jou. Ze bereiden deze bovendien volledig vers met lokale producten.

Een bistro met een verhaal

Deze brasserie in Geel is niet zomaar een bistro. Bistro Louisa is gelegen in een zorgzame buurt. Die werd gecreëerd zodat iedereen op zijn eigen ritme kan wonen. Er is daarvoor een woonzorgproject, dienstencentrum en dagverzorgingscentra in de wijk. Op die manier worden verschillende generaties bij elkaar gebracht en kunnen ze allemaal samenkomen in de bistro om te genieten van een heerlijk diner of lunch. Bij de brasserie in Geel houden ze daarom het welzijn van de gasten in het hoogste vaandel.

Een seizoensgebonden menu

Voor je langsgaat bij Bistro Louisa, kan het interessant zijn om alvast eens te kijken naar de verschillende gerechten die ze hier bereiden. Je vindt er bijvoorbeeld echte klassiekers, zoals spaghetti bolognaise en witloofrolletjes met ham en kaas. Zoek je eerder een kleinere snack voor tussendoor? Dan is er zeker wel een croque of toast die aan al je wensen voldoet. Om af te sluiten, kan natuurlijk een lekker dessert niet ontbreken. Wordt het een crème brûlée of kies je toch eerder voor een chocolademousse? Wat je ook kiest, je zit altijd goed in deze bistro. Deze brasserie bereidt altijd geslaagde gerechten die je doen watertanden.

Ga eens bij hen langs

Ben jij in de buurt van Geel en zoek je nog iets om te eten? Ga dan zeker eens langs bij Bistro Louisa. Als je echt zeker wilt zijn van een plaatsje, kan je hen ook steeds contacteren. Zo kan je alvast een plek reserveren. Je kan hen verder ook altijd bellen of een e-mail sturen als je nog met andere vragen zit.

https://www.bistrolouisa.be/uit-eten-geel/