Webagogo
Image default
Eten en drinken

Leonidas-pralines als geschenk voor uw medewerkers in Antwerpen

Bent u op zoek naar een goede traktatie die u aan uw medewerkers kunt geven? Neem dan eens een kijkje naar het assortiment met ambachtelijke Leonidas-pralines en snoep in alle soorten en maten van Leonidas-ZiDa uit Antwerpen. De lekkernijen zijn uitermate geschikt als cadeau voor uw medewerkers of als relatiegeschenk. U kunt de geschenkdozen in de winkels in Sint-Job-in-‘t-Goor en Sint Lenaarts kopen, of bestel deze eenvoudig via de webshop. Het is zelfs mogelijk om de pakketten naar adressen van thuiswerkende medewerkers te laten versturen! Uw ontvangers worden gegarandeerd blij van de heerlijke Leonidas-pralines en het snoep uit Antwerpen.

In deze winkel vindt u snoep in allerlei soorten en maten

Door de jaren heen zijn er steeds meer verschillende soorten chocoladepralines bijgekomen in het bedrijf Leonidas-ZiDa. De bekende winkel opende in 1913 voor het eerst haar deuren en sindsdien is de naam nog steeds zeer bekend bij vele mensen. Jong en oud genieten van het heerlijke snoep uit de winkel in Antwerpen en de Leonidas-pralines maken nog steeds vele mensen blij. In het ruime assortiment vindt u de pralines in allerlei soorten en modellen. U kunt ze kopen in geschenkdozen van verschillende formaten, of stel zelf een doosje samen met uw favorieten.  Wilt u ook uw medewerkers laten genieten van de heerlijke pralines? Vraag een offerte aan en verras uw werknemers met de bijzondere traktatie!

Bestel het snoep online

In de winkels van Leonidas-ZiDa voelt u zich echt weer even kind. Ontdek schepsnoep in allerlei soorten en maten en probeer de verschillende soorten Leonidas-pralines die ze in de winkels in en rondom Antwerpen verkopen. U kunt natuurlijk ook online uw bestelling plaatsen. De levertijd verschilt per product en een huidige indicatie van de verzendtijd vindt u op de productpagina. Voor vragen of opmerkingen neemt u contact op met het bedrijf via de contactgegevens op de website.