Webagogo
Image default
Verbouwen

Een badkamerrenovatie met een plan van A tot Z

Toe aan een badkamerrenovatie? Let op, want dat is best een hele klus. Uiteraard kun je heel wat werk zelf doen, maar wil je zeker zijn van een geslaagde badkamerrenovatie, dan laat je het beter aan specialisten over zoals Camee bvba. Camee is een bedrijf dat al jaren thuis is in badkamerrenovaties. Je kunt er op rekenen, ze leveren vakwerk af en dit tegen een betaalbare prijs. Bovendien staan ze altijd voor je klaar met persoonlijk advies en denken ze met je mee.

Belangrijk bij een badkamerrenovatie is dat je weet welke richting je uit wil. Op voorhand een plan uitstippelen is dan ook super belangrijk. Denk na welke elementen je waar wil en waar je nood aan hebt. Wees daarbij natuurlijk ook realistisch. Als je een beperkt budget hebt voor je badkamerrenovatie kunnen er geen wonderen verricht worden. Bespreek dit plan vervolgens met de specialisten van Camee bvba. Zij zien onmiddellijk of het realistisch is en kunnen het plan voor je uittekenen.

Ga voor een tijdloze badkamer

Ga indien mogelijk voor duurzame materialen en laat de waan van de dag los. Je kunt wel heel bijzondere items in je badkamer willen, maar blijven die in de mode? Het is verstandig om bij een badkamerrenovatie te kiezen voor een tijdloze aanpak. Zeker als je van plan bent ooit je woning door te verkopen is dit belangrijk. Smaak is natuurlijk persoonlijk, maar met kwalitatieve materialen, degelijke badkamertegels en een logische indeling zit je altijd goed. Ga gerust het gesprek aan met de vakmensen van Camee bvba. Zij helpen je ook bij het kiezen van de materialen als je dat wil. Zo kun je zeker zijn van topkwaliteit.

 

Tijdelijk wat hinder door de badkamerrenovatie

Hou er rekening mee dat een grondige badkamerrenovatie een stevige impact heeft op je dagelijkse leven. Zo kun je tijdelijk je badkamer niet meer gebruiken. Lastig, zeker bij een groter gezin. Nu doen ze er bij Camee bvba wel alles aan om de klus snel te klaren. Reken op een 10 à 12 werkdagen voor een totale badkamerrenovatie. Zorg dat je uitwijkmogelijkheden hebt voor een douche of een bad. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen tijdelijk ergens anders te gaan logeren, terwijl Camee bvba bij je thuis aan de slag is.

Kostprijs van een badkamerrenovatie?

Wat een badkamerrenovatie kost? Wel, dat hangt volledig van je eigen wensen af. De werkuren zijn één kost, maar de materialen een andere. Ga je voor duurdere tegels, een kostelijk bad of een bijzondere douche, dan lopen de kosten van je badkamerrenovatie natuurlijk op. De kosten van de renovatie van je badkamer heb je dus grotendeels zelf in handen. Vraag een vrijblijvende offerte op bij Camee bvba en je weet meteen waar je aan toe bent. Wees realistisch bij het kiezen van je materialen en laat je met raad en daad bijstaan. Zo geniet je ongetwijfeld binnenkort van jouw gerenoveerde badkamer.

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/badkamer/badkamerrenovatie/