Webagogo
Image default
Verbouwen

Zo goedkoop mogelijk verhuizen! Ons advies om zo fijn en goedkoop mogelijk te verhuizen!

Verhuizen is iets waar iedereen wel een of meerdere keren mee te maken krijgt. Hier komt veel bij kijken, vooral op financieel gebied. Vaak wordt er veel uitgegeven aan inrichting, het huis zelf of overige kosten. Het laatste wat je daarbij nodig hebt, is een peperdure, stressvolle verhuizing. In dit blog geven we 3x tips om zo goedkoop mogelijk met verhuisbedrijf Etten-Leur te verhuizen!

 Ons materiaal huren in plaats van kopen

Vaak is een van de eerste dingen die men doet wanneer er verhuist gaat worden, het kopen van materiaal. Verhuisdozen bij de Ikea en meubelrollers bij de Gamma. Dit kost alleen veel geld. Dit kan gelukkig makkelijk voorkomen worden door het materiaal bij ons,Van Gastel verhuizingen. Hierdoor zit u na de verhuizing niet opgescheept met verschillende dozen en kunt u gelijk genieten van uw nieuwe, opgeruimde huis.

Vraag een offerte aan

Niks schept meer duidelijkheid dan het aanvragen van een offerte. Bespreek met verhuisbedrijf Etten-Leur wat er gebeuren moet en wanneer het u het beste uitkomt. Vervolgens zal er een schriftelijke offerte uw kant op komen. Is er iets niet duidelijk of verandert er toch iets? Twijfel niet en neem contact op met Van Gastel verhuizingen!

Zorg dat we goed contact houden

Het kan altijd voorkomen dat er plotseling iets verandert, er toch nog een groot meubel mee moet of de ingeplande datum toch niet helemaal uitkomt. Hierdoor is het belangrijk goed contact te houden met. Zo kunnen de aanpassingen makkelijk doorgevoerd worden en kunt u zo snel mogelijk ontspannen. Er zullen zo geen plotselinge onverwachte kosten bijkomen.

 

Bent u van plan binnenkort te verhuizen? Wij van Van Gastel Verhuizingen staan voor u klaar! Woont u niet in of omstreken Etten-Leur? Neem een kijkje bij ons verhuisbedrijf Bergen op Zoom. Wij staan altijd klaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens uw verhuizing!

https://vangastelverhuizingen.nl/